Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Vindecată de cancer, Rona Hartner se ia de coronasceptici

Rona Hartner se simte bine după lupta cu cancerul, din care a ieșit învingătoare. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a refăcut în Franța, acolo unde locuiește de ani de zile. De altfel, este și țara unde a petrecut carantina impusă de pandemie, împreună cu soțul ei, Herve.

Pandemia de Covid-19 i-a schimbat viața într-un mod pozitiv, susține Rona Hartner, pentru că „m-a obligat să recontruiesc ceea ce se numește biserica familiei, noi ca și familie am avut mai mult timp unii pentru alții. Mi-am dat seama ce mult contează școala pentru un copil, pentru că atunci când fiica mea nu s-a mai dus la școală am văzut ce greu e să fii profesor acasă.”, mărturisește ea.

Artista se teme de coronavirus, mai ales că fratele ei a trecut prin boală. „Face parte din echipa de creație pentru avioanele private. A fost în contact cu lumea din China. A avut coronavirus două zile, a fost la pat cu 40, 5 febră, și el, și nevasta lui. Nu a știut atunci că are coronavirus, nu s-a dus la doctor, dar nu a putut să se ridice din pat 48 de ore. (…) Dar dacă, Doamne ferește, i se întâmpla ceva mai rău, nici nu exista protocol de tratament atunci. Dar câtă lume rezistă să aibă peste 40 de grade timp de două zile? E un virus foarte agresiv, el a căzut la pat și tot ce lua nu mergea.”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

Rona Hartner, mesaj pentru coronasceptici

Din acest motiv, vedeta este foarte consternată de cei care contestă existența virusului și a le-a transmis o replică dură.

„Noi, ca artiști, avem altă misiune, suntem chemați să aducem bucurie oamenilor, nu suntem doctori, nu e de competența noastră și nu ar trebui să utilizăm popularitatea noastră ca să-i inducem pe oameni în eroare. Am avut prieteni bolnavi de acest virus, știu oameni care au murit de acest virus. Nu avem dreptul ca artiști să contestăm virusul.

Nu mi se pare corect, măsurile nu sunt abuzive deloc, într-adevăr dau peste cap toată economia. Eu nu sunt de acord deloc cu poziția lui Dan Bittman, mi se pare chiar iresponsabil. Cum să ne apucăm noi, artișii, să ne dăm doctori și să ne dăm cu presupusul dacă trebuie sau nu să ne păzim de virus. E un abuz de putere al artiștilor să-și dea ei cu părerea despre virus.”, a transmis ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

realitatea

Adelina Pestrițu a împlinit un an de la căsătorie

Tabu Tabu

Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst

Andreea Damian

Cum a slăbit Gabriela Cristea peste 20 de kilograme

Tabu Tabu

Netflix le amintește abonaților: Ted Bundy era un criminal în serie, nu un sex-simbol

Andreea Damian

Zece filme despre epidemii și pandemii

Andreea Damian

Scrie un comentariu