Tabu
LIFESTYLESlider

Incident la Casa Regală. Regina Letizia a Spaniei şi-a împins soacra. Totul a fost filmat

Scene tensionate au avut loc în duminica Paştilor, între membrii familiei regale din Spania. Într-o înregistrare care a ajuns virală pe Internet Regina Letizia a Spaniei a fost surprinsă împingându-și soacra. Cearta ar fi avut loc din cauza copiilor, în timpul vacanței pascale pe care familia regală spaniolă a petrecut-o la Mallorca.

Regina Sofia (79 de ani) a vrut să se fotografieze cu cele două nepoate ale sale, infantele Leonor, de 12 ani, și Sofia, de 10 ani, în fața Catedralei din Palma. Dar nora sa a sărit repede în fața lor și a vrut să-și ia fetele din brațele bunicii lor.

Din imagini se vede cum Regina Letizia, în vârstă  de 45 de ani, ia mâna soacrei sale de pe umerii uneia dintre infante, după care a avut loc un schimb de replici. Regele Felipe a intervenit să restabilească pacea, scrie Daily Mail, sub privirile uimite ale tatălui său, fost rege al Spaniei, Juan Carlos, de 80 de ani.

Regina Letizia a fost aspru criticată după această scenă: „Nicio bunică nu merită un astfel de tratament. WOW. Și-a arățat colții”, este doar unul dintre remarcile internauților.

Ziarele spaniole nu au ezitat să catalogheze incidentul drept o „ceartă” între noră și soacră. Dar scena l-a pus într-o situație extrem de incomodă pe Regele Felipe, notează cotidianul spanion El Mundo, care mai scrie că Juan Carlos s-a alătura familiei regale de Paște pentru prima oară în ultimii 4 ani. „Armonia perfectă a fost stricată cu această ceartă”.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

 

ARTICOLE SIMILARE

Top cinci: vedete cu tatuaje din România

realitatea

1 iunie – evaluari gratuite ale auzului la Starkey

realitatea

De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!

realitatea

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Andreea Damian

Kanye West spune că Dumnezeu i-a dat înapoi 68 de milioane de dolari din taxe

realitatea

Cine e BLONDA care l-a innebunit pe BANICA JR! O stie bine si LAVINIA

2 comentarii

Scrie un comentariu