Tabu
PEOPLESlider

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

Actriţa Eva Longoria, binecunoscută din serialul de succes „Neveste disperate”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, într-o ceremonie care a celebrat comunitatea latino.

„Reprezentarea contează. Deci, de fiecare dată când un artist latino soseşte pe Walk of Fame, este un nou câştig pentru comunitate”, a declarat vedeta în vârstă de 43 de ani.

La ceremonie a participat şi soţul Evei Longoria, fostul preşedinte al Televisa, Jose Baston. La eveniment au mai participat Ricky Martin, Victoria Beckham, Felicity Huffman şi Anna Faris.

Eva Longoria e născută în Texas, dar care provine dintr-o familie mexicană. Aceasta urmează să nască în luna mai primul ei copil, un băiețel.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate”, pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

Eva Longoria a mai jucat în filme precum „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body” (2008) şi „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” (2012). De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011). În perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC „Telenovela” şi a fost producător executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Cel mai nou film al actriţei este comedia romantică „Overboard”, care va fi lansată pe marile ecrane luna viitoare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate

Andreea Damian

VIDEO Pavel Partoş, întâlnire emoţionantă cu maestrul Florin Piersic. Ce i-a transmis marele actor / Bartoș a izbucnit în lacrimi

Andreea Damian

IDA Awards 2020. Colectiv și Acasă, în selecția celor mai bune documentare ale anului

Andreea Damian

Oana Radu, bună de plată, după ce a pierdut o bătălie importantă cu fostul soț

Andreea Damian

Ce a făcut Adda după ce a primit amenințări în mediul online

Tabu Tabu

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu