Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Ferească sfântul să intri în gura Danei Budeanu! Este alintată „designerul vedetelor”, dar ceva vreme are o rubrică în care comentează scena politică.

Face acest segment „pentru public, nu pentru clasa politică, pe care nu dau doi bani”, mărturisește ea. Creatoarea de stil a dat de pământ cu toți politicienii Cu excepția unuia singur: Traian Băsescu. Motivul pentru care se ferește să se ia de fostul președinte nu este știut de foarte multă lume.

Se pare că Dana Budeanu este chiar nașa fetiței Elenei Udrea. Cele două ar fi prieteni de ani buni. Pentru relația pe care o are cu Elena, Budeanu a evitat să aibă vreo altercație cu fostul președinte.

„Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ele sunt foarte bune prietene, de mai bine de zece ani. La botezul fiicei Elenei Udrea a venit și Traian Băsescu, așa cum era de așteptat. El nu a vrut, însă, să stea deloc de vorbă cu Dana Budeanu. Au avut un schimb scurt de replici, în care Băsescu a făcut-o din cuvinte pe Dana, scurt și la obiect. Ba mai mult, el i-a transmis că abia așteaptă să îl confrunte. De dragul Elenei Udrea, însă, ambii au evitat un conflict direct, preferând să se ignore la eveniment”., spun sursele.

Totuși, Traian Băsescu nu a putut să se abțină. Acesta a făcut-o în cadrul unei intervenții telefonice că este o ridicolă și o femeie fără cultură.

„O ridicolă. Ea e o femeie fără cultură. I se pare că-i deșteapta pământului, dar e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicușor Dan nu a intervenit pentru acel cetățean care a încălcat legea. Dar ea trebuie să se limiteze la această informație. Am văzut-o aseară, pur și simplu fără vocabular. Se vede că este o femeie care nu citește. Nu are cuvintele la ea. Se pare că gândește adânc, dar nu prea are cu ce”, a declarat politicianul.

În ciuda faptului că a fost criticată public de Traian Băsescu, Dana Budeanu nu a contra atacat. A fos pentru prima dată când o persoană publică o șicanează, iar ea nu ripostează.

ARTICOLE SIMILARE

Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, are o poveste de viață ca în filme

Tabu Tabu

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Andreea Damian

Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

Andreea Damian

Ce activități are Laura Cosoi înainte de a naște

Tabu Tabu

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Andreea Damian

Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu