Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Ferească sfântul să intri în gura Danei Budeanu! Este alintată „designerul vedetelor”, dar ceva vreme are o rubrică în care comentează scena politică.

Face acest segment „pentru public, nu pentru clasa politică, pe care nu dau doi bani”, mărturisește ea. Creatoarea de stil a dat de pământ cu toți politicienii Cu excepția unuia singur: Traian Băsescu. Motivul pentru care se ferește să se ia de fostul președinte nu este știut de foarte multă lume.

Se pare că Dana Budeanu este chiar nașa fetiței Elenei Udrea. Cele două ar fi prieteni de ani buni. Pentru relația pe care o are cu Elena, Budeanu a evitat să aibă vreo altercație cu fostul președinte.

„Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ele sunt foarte bune prietene, de mai bine de zece ani. La botezul fiicei Elenei Udrea a venit și Traian Băsescu, așa cum era de așteptat. El nu a vrut, însă, să stea deloc de vorbă cu Dana Budeanu. Au avut un schimb scurt de replici, în care Băsescu a făcut-o din cuvinte pe Dana, scurt și la obiect. Ba mai mult, el i-a transmis că abia așteaptă să îl confrunte. De dragul Elenei Udrea, însă, ambii au evitat un conflict direct, preferând să se ignore la eveniment”., spun sursele.

Totuși, Traian Băsescu nu a putut să se abțină. Acesta a făcut-o în cadrul unei intervenții telefonice că este o ridicolă și o femeie fără cultură.

„O ridicolă. Ea e o femeie fără cultură. I se pare că-i deșteapta pământului, dar e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicușor Dan nu a intervenit pentru acel cetățean care a încălcat legea. Dar ea trebuie să se limiteze la această informație. Am văzut-o aseară, pur și simplu fără vocabular. Se vede că este o femeie care nu citește. Nu are cuvintele la ea. Se pare că gândește adânc, dar nu prea are cu ce”, a declarat politicianul.

În ciuda faptului că a fost criticată public de Traian Băsescu, Dana Budeanu nu a contra atacat. A fos pentru prima dată când o persoană publică o șicanează, iar ea nu ripostează.

ARTICOLE SIMILARE

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mesaje speciale pentru fiica lor

Tabu Tabu

Adela Popescu, apariție sexy în costum de baie. Burtica de gravidă atrage toate privirile

Andreea Damian

Ce mamă grijulie e Laura Cosoi! Ce-și dorește vedeta pentru fiica ei

Tabu Tabu

Identități Fragile | Primul muzeu al pandemiei din România

Andreea Damian

Încă un motiv să lași câinele să doarmă cu tine în pat, și nu pisica sau iubitul

Andreea Damian

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu