Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Imagini emoționante de la nuntă – FOTO

Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit cu partenerul ei, actorul Louis Thornton-Allan, la mai puţin de trei luni după ce şi-au anunţat logodna.

Meadow Walker şi-a surprins vineri fanii de pe Instagram cu imagini de la nunta sa. Potrivit unor surse apropiate cuplului, evenimentul a avut loc la începutul acestei luni.

Fata lui Walker, în vârstă de 22 de ani, a postat un video alb-negru, în care apare alături de noul soţ, dar şi de naşul ei – Vin Diesel. Actorul a fost cel care a condus-o pe tânără la altar.

La ceremonie, care a avut loc în Republica Dominicană, a fost prezentă şi actriţa Jordana Brewster (Mia în Fast & Furious). Meadow a ales pentru marea zi o rochie de mireasă clasică, elegantă, dintr-o colecție Givenchy Haute Couture.

Meadow a declarat pentru Vogue că pandemia le-a afectat planurile de nuntă și lista de invitați: „Familia lui Louis nu a putut participa. O mulțime de prieteni apropiați pe care îi considerăm parte din familie nu au putut participa din cauza restricțiilor de călătorie.”

Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care Paul Walker şi-a pierdut viaţa. Meadow avea atunci numai 15 ani. Între timp, tânăra a înfiinţat un ONG în memoria tatălui ei, The Paul Walker Foundation.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea și Adi Sînă aniversare în grădină pentru fiul Noah

Tabu Tabu

Găurile de vierme ar putea fi portaluri către alte universuri și acum știm cum arată

realitatea

Meghan Markle, trădată de tatăl ei din nou. Nu se aștepta la așa ceva

Andreea Damian

Vindecată de cancer, Rona Hartner se ia de coronasceptici

Andreea Damian

Cine este miliardarul român Daniel Dines, cel care l-a detronat pe Țiriac

Andreea Damian

Premieră de Film ⎢ Natura Umană

Ciocîrlan

Scrie un comentariu