Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată Tania Budi, după ce și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Tania Budi susține că nu și-a făcut nicio operație estetică până la vârsta de 53 de ani. Vedeta a apelat doar la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive.

Se pare că a venit timpul să Tania să spargă gheața în domeniul esteticii! De curând, ea și-a făcut blefaroplastie, o intervenție care constă în corecția pleoapelor căzute.

În urmă cu două luni, Tania Budi a decis să recurgă în secret la prima sa intervenție chirurgicală pentru a rezolva această problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situație frecvent apărută după vârsta de 40 de ani: pielea de la nivelul pleoapelor și cea deasupra ochilor se lasă ori crează pliuri inestetice, care duc la un aspect neodihnit al chipului, per ansamblu.

Medicul estetician i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor, reușind să șteargă ani buni de pe chipul Taniei Budi.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Andreea Damian

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – episodul 5

realitatea

De ce demonstrarea luxului nu mai este în tendință. Un nou fenomen este tot mai popular

Andreea Damian

Muzeul Național al Țăranului Român ⎢ Mărțișor. Mostrar: 25-19

Ciocîrlan

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

realitatea

Scrie un comentariu