Tabu
FASHIONSlider

Tendințele modei 2021: opt modalități de a transforma cămașa clasică într-o piesă vestimentară senzațională

Dacă ne-am gândit că acestui articol vestimentar formal îi lipsește un pic de fantezie, a fost fără să ne bazăm pe lecțiile de stil pe care ni le oferă fashionistele, care fac din cămașă un adevărat obiect al dorinței. Dar cum se remarcă purtând cămașa diferit?

Deoarece poate inspira cu ușurință, dacă îți lipsește puțină practică pentru a o sublima, cămașa se află totuși în punctul cel mai înalt al tendințelor primăverii. Căci, deși se poartă încă din antichitate, cămașa se poartă din secolul al XIX- lea atât ca ​​îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și feminină. O revoluție stilistică pe care femeile pasionate de modă o întrețin însușindu-și cămașa în felul lor, pentru a-și confirma locul în garderoba lor, dar mai ales pentru a face impresie.

Cum poartă fashionistele cămașa în 2021?

Indiferent dacă este pe Instagram sau pe stradă, fashionistele își sporesc coeficientul sexy desfăcând partea inferioară a cămășii, pentru a-și dezvălui formele. Și asta, fără a cădea vreodată în vulgaritate. O întorsătură simplă care, totuși, găsește rezonanță cu o armată de renumite fete IT. De la americanca Aimee Song până la australianca Jacquie Alexander, trecând pe lângă suedeza Lisa Olsson, aflăm că tendința cămășii a trecut granițele, pentru a inspira editorii de modă, designeri și influenceri, să poarte această piesă vestimentară.

Cămașa semi-descheiată

Pentru că este necesar să facem lucrurile la jumătatea drumului, descheiem parțial cămașa, pentru a-i da un aer de senzualitate. Cea mai bună idee? Adoptați tendința cu pantaloni utilitari – jogging sau blugi – pentru a reduce temperamentul sexy.

Cămașă cu mânecă XXL

Un detaliu stilistic care a fost deja anunțat în noiembrie anul trecut pentru a provoca senzație în primăvara-vara 2021. Ce ne place? Lungimea mânecilor cămășii, care îi conferă un aer nonșalant, ideală pentru relaxarea aspectului prea strict.

Cămașa legată

Trucul pentru a transforma o cămașă banală într-o haină irezistibilă? Legați-o delicat pentru a evidenția o parte din abdomen.

Cămașă cu bustieră

O alternativă populară la centura tradițională, bustiera în stil corset aduce personajul lipsă cămășii ieftine, datorită originalității sale.

Cămașa mototolită

Ca și cum ai ieși din coșul de rufe curat, fără a trece pe sub aburii fierului de călcat, cămașa mototolită devine cuvântul de ordine al fetelor pasionate de modă. Deocamdată, acestea o preferă supradimensionată, ușor descheiată și cu mânecile suflecate.

Cămașa rochie

La fel ca influencerul scandinav Emili Sindlev, aura noastră de modă este cucerită de tendința rochiei cămașă, care se remarcă drept compromisul ideal pentru cei mai indecisi. La mare, în oraș sau acasă, rochia de cămașă este peste tot.

Cămașa decupată

Purtată ca un cardigan, cămașa legată a acestei fashioniste devine elementul central al oricărei ținute. Pentru că la estetica sa decupată se adaugă o estetică colorată care accentuează contrastele rochiei.

Cămașa supradimensionată

Cu un aspect simplu, cămașa supradimensionată urmează, totuși, pe urmele a trei tendințe cheie pentru primăvara-vara 2021. Începând cu grafica sa cu dungi, care preia codurile stilului nautic. La aceasta se adaugă mânecile înfășurate și forma supradimensionată , care au fost detalii omniprezente de la începutul primăverii.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley s-a autoizolat la domiciliu după călătoria în America

Tabu Tabu

Cine este tânăra profesoară care va reprezenta România la Miss World 2024, în India

Andreea Damian

Charlize Theron a explicat de ce a adoptat doi copii afro-americani

Andreea Damian

S-a scris istorie la Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Continuarea Game of Thrones, anulată! HBO a cheltuit peste 30 mil. $ pe episodul pilot

Andreea Damian

Ce trebuie să ştii despre machiajul semipermanent

Andreea Damian

Scrie un comentariu