Tabu
FASHIONSlider

Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

Regina Rania a Iordaniei este fără îndoială una din cele mai stilate regalități din lume, alături de Regina Letizia a Spaniei și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Vanity Fair a inclus-o în topul celor mai stilate 10 Prime Doamne și ocupă un venerabil loc 2 în clasamentul celor mai frumoase regalități, surclasând-o pe Grace Kelly. De astfel, Grace de Monaco este muza sa, sursa de inspirație pentru ținutele ei impresionante.

Pentru cea mai recentă întâlnire oficială, pe care a avut-o cu președintele austriac, Alexander Van der Bellen, regina Rania a Iordaniei a ales o ținută clasică pe care și fosta Prințesă de Monaco, Grace Kelly, a purtat-o în 1954, în filmul „The Green Fire”.

Regina, în vârstă de 47 de ani, pare să fi reintrepretat ținuța regretatei Grace Kelly. Ea a fost surprinsă părăsind Palatul Al Husseiniya din Iordania într-o fustă cu talie înaltă, prevăzută cu un corset încorporat, legat asimetric în talie cu un buton , de culoare roz, iar cămașa albă dar și accesoriile în ton cu aceasta au completat ținuta într-un mod subtil.

Rania Yasin, actuala Al Abdullah, provine dintr-o familie de palestinieni care în anul 1991 s-au refugiat în Amman din cauza invaziei aliaților americani pe teritoriul Kuwait-ului. Absolventă a Universității din Cairo, Rania ocupa o poziție de marketing la Apple Computers atunci când s-a îndrăgostit de Prințul Abdullah (1993). Cinci luni mai târziu cei doi își unesc destinele, iar la moartea Regelui Hussein din 1999, Abdullah este numit succesor la tron.

Tânăra regină și-a asumat cu grație rolul și a devenit cunoscută atât pentru agenda sa socială și economică progresivă, cât și pentru aspectul său demn de un supermodel. Garderoba sa include numeroase seturi de costume de o eleganță covârșitoare, dar și câteva rochii îndrăznețe ce atrag toate privirile.

Regina Rania a Iordaniei îmbină tradiționalul cu accentele modernității occidentale, atât în stilul ei vestimentar, cât și în abordarea monarhiei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Andreea Damian

10 vedete care dovedesc că moda șic poate fi ieftină

Andreea Damian

Eficiență, piele fină și 0 iritații: Cele mai bune metode de epilare

Tabu Tabu

Campania Chanel Toamnă-Iarnă 2009/2010

realitatea

Prințesa Beatrice, fiica cea mare a prințului Andrew, a născut

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Visul unei nopti de vara

realitatea

Scrie un comentariu