Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințesa Beatrice, fiica cea mare a prințului Andrew, a născut

Beatrice de York, nepoata reginei Elisabeta a II-a și sora prințesei Eugenie, a născut primul ei copil luni, 20 septembrie, a anunțat Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23:42, la spitalul Chelsea din Londra. Bebelușul cântărește 2,8 kg.” Așa a aflat lumea despre nașterea celui de-al doisprezecelea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, al unsprezecelea în linia de succesiune la tronul Angliei, fără să se știe pentru moment prenumele. „Bunicii și străbunicii au fost informați și sunt încântați de vestea. Familia ar dori să mulțumească întregului personal al spitalului pentru îngrijirea minunată.”

Prințesa Beatrice, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu partenerul ei Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 38 de ani, pe 17 iulie 2020, la Castelul Windsor. Acesta este fondatorul organizației de caritate Cricket Builds Hope, care operează în Rwanda, și al unei firme de consultanță imobiliară. El are deja un fiu dintr-o căsătorie anterioară, pe nume Christopher Woolf. „Cuplul abia așteaptă să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare”, mai scrie în comunicatul regal. Micuța este a doua nepoată a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew.

Familia tocmai a sărbătorit nașterea lui August Philip Hawke Brooksbank, fiul prințesei Eugenie, sora mai mică a lui Beatrice, care s-a născut pe 9 februarie 2021. Pentru această ocazie, Eugenie de York, care s-a căsătorit cu Jack Brooksbank pe 12 octombrie 2018, împărtășise trei fotografii nemaivăzute ale familiei sale, imortalizate de moașa sa, pe contul său de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

3 site-uri cu daruri inedite pentru femeia din viata ta

realitatea

Lil Nas X a recreat momentul Lady Gaga la Gala MET. Intrare epică pe covorul roșu

Andreea Damian

Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Tabu Tabu

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Tabu Tabu

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

Tabu Tabu

Avertismentul medicilor: Și sexul cu un partener stabil este riscant în timpul pandemiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu