Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prințesa Beatrice, fiica cea mare a prințului Andrew, a născut

Beatrice de York, nepoata reginei Elisabeta a II-a și sora prințesei Eugenie, a născut primul ei copil luni, 20 septembrie, a anunțat Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23:42, la spitalul Chelsea din Londra. Bebelușul cântărește 2,8 kg.” Așa a aflat lumea despre nașterea celui de-al doisprezecelea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, al unsprezecelea în linia de succesiune la tronul Angliei, fără să se știe pentru moment prenumele. „Bunicii și străbunicii au fost informați și sunt încântați de vestea. Familia ar dori să mulțumească întregului personal al spitalului pentru îngrijirea minunată.”

Prințesa Beatrice, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu partenerul ei Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 38 de ani, pe 17 iulie 2020, la Castelul Windsor. Acesta este fondatorul organizației de caritate Cricket Builds Hope, care operează în Rwanda, și al unei firme de consultanță imobiliară. El are deja un fiu dintr-o căsătorie anterioară, pe nume Christopher Woolf. „Cuplul abia așteaptă să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare”, mai scrie în comunicatul regal. Micuța este a doua nepoată a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew.

Familia tocmai a sărbătorit nașterea lui August Philip Hawke Brooksbank, fiul prințesei Eugenie, sora mai mică a lui Beatrice, care s-a născut pe 9 februarie 2021. Pentru această ocazie, Eugenie de York, care s-a căsătorit cu Jack Brooksbank pe 12 octombrie 2018, împărtășise trei fotografii nemaivăzute ale familiei sale, imortalizate de moașa sa, pe contul său de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

De ce veganii nu vor rezolva criza mondială a alimentelor

Andreea Damian

Pierce Brosnan a dezvăluit că nu se enervează niciodată. Trucul care îl ajută să-și păstreze calmul

Andreea Damian

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Andreea Damian

RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată

Andreea Damian

Un spectacol dumnezeiesc la Teatrul Nou

Andreea Damian

Scrie un comentariu