Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Ediția anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are pe copertă un trio

Actriţa Goldie Hawn, fiica ei Kate Hudson şi nepoata Rani Rose Fujikawa apar pe coperta „Beautiful”, ediţie anuală a revistei People. Este pentru prima dată când trei generaţii sunt reprezentate pe coperta ediţiei anuale dedicate frumuseţii, care împlineşte 30 de ani.

„Aceste femei ilustrează ceea ce este important pentru noi acum: optimism, bunătate, veselie şi familie”, a transmis redactorul-şef al People, Dan Wakeford.

Goldie Hawn, în vârstă de 74 de ani, şi Kate Hudson, în vârstă de 41 de ani, vorbesc în evistă despre relaţia lor şi despre provocările pe care le presupune rolul de mamă, dar și despre viața în izolare în contextual pandemiei de coronavirus.

„Mama a fost cea mai mare susţinătoare a mea şi mă gândesc la Rani… sper să îi pot da acelaşi tip de încredere”, a mărturisit Kate. Relația lui Goldie cu actorul Kurt Russell care durează de apriape 40 de ani a inspirat-o și pe Kate. „Doar faptul că au reușit să mențină o unitate pentru toți, în perioadele de agitație, ei sunt într-adevăr centrul întregii vieți.”

 

View this post on Instagram

 

Our #BeautifulIssue cover stars, Goldie Hawn and Kate Hudson, are two mother-daughter peas in a pod. 💕

A post shared by People Magazine (@people) on

Actrița cunoscută pentru rolurile din filmele Războiul mireselor și Iubit de împrumut a dezvăluit care este cel mai bun sfat pe care i l-a oferit mama sa: „Nu lăsați niciodată un bărbat să vă umbrească. Așa că nu m-am definit niciodată prin modul în care un bărbat mă vede, dar mă pot defini în unitate că putem crea împreună.”

Ediţia dublă cuprinde 40 de pagini în care apar alte staruri, ca Gwyneth Paltrow şi Rita Wilson, care s-au fotografiat pentru secţiunea „Barefaced Beauties”.

ARTICOLE SIMILARE

Pisica lui Karl Lagerfeld va lansa o linie de haine, în memoria creatorului de modă

Andreea Damian

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Andreea Damian

Șase concepții greșite despre sexul în vacanță

Andreea Damian

Cum arată locul de joacă al Ritei, fetița Laurei Cosoi FOTO

Tabu Tabu

Dana Nălbaru caută angajați! Care sunt condițiile cerute de vedetă

Andreea Damian

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 2)

realitatea

Scrie un comentariu