Tabu
HobbySlider

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

Unii își încearcă norocul la loterie sau joacă la cazino, pentru a se îmbogăți. Alții pur și simplu așteaptă să cadă norocul din cer. Dar o femeie din Marea Britanie a purtat o avere pe deget timp de 30 de ani și habar nu avea.

Era la cumpărături în Londra, în anul 1980, când a dat peste un inel cu diamant care i-a atras atenția. L-a cumpărat cu doar 13 dolari, echivalentul a aproximativ 50 de lei.

Povestea ei devine și mai interesantă după 30 de ani, când a dus inelul la un magazin local pentru a-l evalua. Bijutierul i-a schimbat viața femeii. Bijuteria de pe degetul ei valora circa 450.000 de dolari. Diamantul alb de 26 de carate  era fixat într-o montură de secolul al XIX-lea, așa că pe lângă că era foarte vechi, argintul începuse să se înnegrească, ceea ce îi dădea aerul de fals. Pentru a i se confirma valoarea, inelul a fost testat la un institut din America.

Proprietarea „falsului” a fost cu atât mai surprinsă cu cât nu a luat în considerare unicitatea inelului pe care-l achiziționase cu un preț de nimic. Diamantul a fost scos la licitație și a fost vândut în cele din urmă în iunie 2017 pentru uimitoarea sumă de 850.000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Tendințe | Machiaje pe care trebuie să le adopți vara aceasta

Andreea Damian

Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc. Primele imagini de la petrecere

Andreea Damian

De ce nu consumă Irina Loghin carne de porc de Crăciun

Andreea Damian

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Andreea Damian

Un cadou atipic pentru parinti!

realitatea

Lituania la Bienala de la Veneția – artă despre nepăsarea omului în fața sfârșitului lumii

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu