Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Melanie Griffith are nasul distrus de cancer. A avut curaj să pozeze nemachiată

Melanie Griffith a arătat care sunt efectele cancerului de piele. Actrița a postat un selfie pe Instagram prin care trage un semnal de alarmă privind protecția solară. Fosta soție a actorului Antonio Banderas a pozat fără niciun strop de machiaj ca să arate ce progrese a făcut în lupta cu teribila maladie.

Actrița în vârstă de 61 de ani s-a fotografiat cu un pansament pe nas și a comentat: „Bandajată din nou după dermabraziune, ultimul pas pentru a înlătura celulele cancerului de piele”. Cu această ocazie, Griffith le îndeamnă pe femei să folosească întotdeauna o cremă cu factor de protecție solară atunci când fac plajă și mai ales, să viziteze regulat medicul dermatolog.

Melanie Griffith a suferit în tăcere și a dezvăluit abia în urmă cu jumătate de ani că se luptă cu cancerul de piele. Abia după ce a fost ironizată pentru urâta cicatrice de pe nas, a spus ce a păţit. „Am fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a mi se extirpa un carcinom de pe nas”, a dezvăluit vedeta. Ea a ţinut să facă această mărturisire pentru a pune capăt glumelor proaste care se făceau pe seama sa, din cauza urâtei cicatrice care i-a mutilat nasul.

După ce medicii i-au extirpat tumoarea de pe nas, Melanie Griffith a făcut tratamente peste tratamente şi a stat numai pansată până ce rana s-a vindecat. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei InStyle, aceasta a mărturisit că atunci când ești actriță, e un lucru înfiorător să umbli cu cicatrici pe nas, pentru că „de față depinde munca” ei. „Arăt ca un porc”, a glumit ea.

În 2009, actriţa a mai suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unor celule canceroase de pe faţă. „Arăt ca un porc”, a glumit ea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru

Tabu Tabu

Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe

Tabu Tabu

Incendii Australia: focul de artificii a continuat, în ciuda apelurilor de a fi anulat

realitatea

Vedete nascute pe 14 august!

realitatea

Hailey Bieber dezvăluie ce remediu natural folosește împotriva acneei

Andreea Damian

Lupita Nyong’o, albita si apoi scoasa cea mai frumoasa femeie din lume

Scrie un comentariu