Tabu
FASHIONSlider

Designerii duc covoarele din case pe podium

Monocrome, dungate, florale sau cu franjuri covoarele sunt produse într-o varietate largă de desene sau modele.

Poate până în prezent nu te-ai fi gândit la haute couture atunci când ți-ai privit covorul vechi, ei bine, asta se va schimba în curând. La defilarea de toamnă/iarnă de la Marni, invitații au fost așezați pe grămezi de covoare vechi. Pentru show-ul de primăvară/vară care aniversa cei 50 de ani ai lui Ralph Lauren, modelele au defilat pe un podium alcătuit dintr-un mozaic de covoare. Podeaua a fost imprimată în stilul unui covor de la Chloé, cu un model care purta ceea ce părea o parte dintr-un covor în formă de miniskirt, în timp ce un alt covor a fost așezat pe fundal imprimat cu logo-ul pentru show-ul de toamnă/iarnă de anul trecut de la Balenciaga.

O retrospectivă pentru Anni Albers, designerul textil de la Bauhaus, s-a deschis la Tate Modern, care va include covoarele ei în prezentare. O mulțime de designeri, au create de curând haine cu referință directă la creațiile Albers. De la colecția de toamnă/iarna a lui Raf Simons, Calvin Klein, până la lanțul de stradă Zara, influența ei este vastă. Și Paul Smith a proiectat o colecție în acest sezon cu lucrarea lui Albers drept inspirație declarată.

Un model poartă un covor – fustă la spectacolul Chloé

Pe lângă îmbrăcămintea inspirată de covoare, covorul în sine are anul acesta o importanță mai mare care se leagă de reînvierea meșteșugurilor. Acest lucru combinat cu faptul că acest articol utiliar apare în fundal în toate pozele tip shoefies (adică selfie cu pantofi) a adus covorul pe primul loc în moda anului 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă, la nici un an de la funcționare

Andreea Damian

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Andreea Damian

Produsele de beauty pe care nu trebuie să le depozitezi niciodată în baie

Andreea Damian

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022

Andreea Damian

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Andreea Damian

Kate Moss, topless pentru Lui Jo – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu