Tabu
CULTURESlider

Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

Din trailer-ul care anunță revenirea dramei distopice multi-premiate, asistăm la nașterea rezistenței – și aflăm ce s-a întâmplat cu bebelușul lui Offred.

Binecuvântat fie fructul căci trailerul pentru sezonul trei al dramei premiate Povestea Slujitoarei a apărut – și răspunde la multe dintre întrebările pe care fanii le-au tot pus după finalul sezonului doi. Sub sloganul Martor la nașterea unei revoluții, o vedem pe Offred (Elisabeth Moss) întorcându-se în Gilead pentru a ajuta la mișcarea de rezistență, încercând să o salveze pe fiica ei Hannah de la a crește și a avea o viață nefericită în statul autoritar și sadic.

Fiica ei mai mică, Nicole, pare să ajungă în siguranță în Canada. Trailerul arată cum Offred caută aliați puternici pentru a se lupta cu patriarhatul conservator din Gilead. Printre viitorii aliați se află Nick (Max Minghella) și Serena (Yvonne Strahovski).

Al doilea sezon al adaptării romanului distopic al scriitoarei Margaret Atwood a fost criticat pentru că ar fi fost prea violent vizual și pentru deznodământul său neconcludent. Cea de-a treia parte pare să reducă nivelurile de violență și să se concentreze în schimb asupra călătoriei emoționale a luptătorilor și rebelilor din mișcarea de rezistență împotriva statului. Vor reuși ei să învingă sau vor ajunge să fie omorâți pentru erezie?

Povestea slujitoarei – Handmaid’s Tale se întoarce din iunie pe micile ecrane.

ARTICOLE SIMILARE

Parintii lui SMILEY vor sa-l impace cu LAURA COSOI

Cine vor fi nașii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman

Andreea Damian

Secretele de beauty ale celebrităților de la Hollywood, dezvăluite de expertul care le face să arate uimitor

Andreea Damian

Cutremurul care a durat 50 de zile, fără ca cineva să-l simtă

Andreea Damian

Cine este prima soţie a lui Alexandru Ciucu şi de ce au divorţat cei doi

Andreea Damian

Elton John, pierderi financiare uriașe din cauza pandemiei. A fost nevoit să renunțe la trupă

Andreea Damian

Scrie un comentariu