Tabu
CULTURESlider

Game of Thrones: reacţia de milioane a HBO în cazul paharului de cafea

Un moment din cel mai recent episod din Game of Thrones, difuzat duminică de HBO (episodul 4 din sezonul 8), a devenit viral. Într-una dintre scene apare un pahar de cafea „to go” pe masă, chiar în fața lui Daenerys Targaryen care se uită la Jon Snow.

HBO a avut o reacţie pe măsură la isteria iscată după ce fanii au observat la minutul 17.40 paharul de cafea Starbucks, uitat din greșeală sau premeditat, pe masă. Într-un comunicat dat luni seară, reprezentanții HBO au spus: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi”.

Într-un e-mail transmis Variety, directorul artistic al Game of Thrones, Hauke Richter, a spus că nu este neobişnuit ca obiecte diverse să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final. „Lucruri pot fi uitat pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Thrones» până acum”, a scris el.

Se pare că vinovata – într-o oarecare măsură – este Sansa Stark (Sophie Turner), pentru că i-a adus Emiliei Clarke paharul cu ceai în timpul filmărilor.

Potrivit lui Bernie Caulfield, producător executiv al show-ului, paharul a fost o simplă gafă. „Ne pare rău!” a declarat Caulfield într-un interviu pentru WNYC pe care l-a acordat luni, după care a adăugat pe un ton glumeț: „Westeros a fost de fapt primul loc unde s-a consumat Starbucks.”

Și Starbucks a avut o reacție pe măsură.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să mănânci bine fără să te simți vinovată?

Andreea Damian

Oamenii care refuză să poarte mască sunt „cel mai probabil sociopați”

Tabu Tabu

Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

realitatea

Celia se retrage din muzică

Andreea Damian

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Stiai ca femeile si barbatii gay isi folosesc mai eficient creierul?

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu