Tabu
PEOPLESlider

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Preşedintele american Donald Trump neagă faptul că a numit-o pe Meghan Markle „obraznică”, într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun și este publică. „Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle <<obraznică>>. Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false! Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!”, a scris acesta.

Șeful de la Casa Albă ar fi numit-o „obraznică” pe soția prințului Harry din cauza unor comentarii pe care aceasta le-a făcut în timpul campaniei prezidențiale din 2016, pe când nu făcea parte din familia regală britanică. În acel an, în emisiunea TV „The Nightly Show with Larry Wilmore”, Meghan Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile. „Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK”, a replicat Trump la vremea respectivă. Tot el a îngropat însă securea războiului: „Sunt sigur că se va descurca excelent (n.r., ca membră a familiei regale). Va fi foarte bună”.

Nu s-a mutat în Canada, așa cum a declarat, dar s-a căsătorit cu un prinț și s-a mutat cu el la Londra. Același oraș care zilele acestea îl primește pe Trump într-o vizită oficială. Ziarele scriu că ducesa de Sussex a anunțat că nu va participa la întâlnirea familiei regale britanice cu președintele american.

Motivul ar fi că trebuie să stea acasă cu băiețelul ei Archie, născut pe 6 mai. Dar presa britanică susține că este intenționat ținută departe de întâlnirea cu Trump pentru a evita o confruntare jenantă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Zidul „puternic” al lui Trump de la granița SUA cu Mexic a fost distrus de vânt

Andreea Damian

Rose McGowan, declarație surprinzătoare: „Am făcut un avort şi susţin acest mesaj”

Andreea Damian

Fiecare generatie crede ca este de sacrificiu. De ce?

realitatea

Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare

Tabu Tabu

Care sunt cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti cel mai bun set de lenjerii de pat

realitatea

În ce țară a fugit Mihai Trăistariu și de ce

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu