Tabu
PEOPLESlider

Rose McGowan, declarație surprinzătoare: „Am făcut un avort şi susţin acest mesaj”

Rose McGowan a dezvăluit că a făcut un avort și că nu regretă decizia luată.

Serialul Farmece a fost difuzat în perioada 1998-2006, cu Alyssa Milano, Holly Marie Combs și Rose McGowan în rolurile principale.

Actrița din serialul „Farmece” a răspuns la un tweet postat de organizația americană de femei UltraViolet Action care preciza că una din patru femei a trecut printr-o întrerupere de sarcină până la vârsta de 45 de ani. „Avortul este obișnuit, normal și sigur, însă politicienii anti-alegere vor să te facă se crezi altceva în speranța că îți va opri accesul la accesul sigur și legal la avort”, spune ONG-ul.

McGowan a răspuns mesajului în aceeași zi, luând prin surprindere pe toată lumea.

„Am făcut un avort şi susţin acest mesaj. Nu mi-e ruşine şi nici vouă nu ar trebui să vă fie. Faptul că 60% dintre femeile care fac avorturi sunt deja mame spune foarte multe – ele înţeleg mai bine decât oricine”, a spus ea.

„Foloseam metode de contracepţie şi nu au funcţionat. Mi-am dat seama că nu pot să aduc un copil pe lume și în același timp să schimb lumea. Nu regret decizia mea şi nu a fost luată uşor. Dacă nu vreţi un avort, nu faceţi unul. Trupul meu, alegerea mea, viaţa mea”, a continuat actrița în vârstă de 45 de ani.

Rose McGowan a cerut altor femei care au “fost nevoite să facă o alegere” să se alăture discuţiei sub hashtagul #HonestAbortion.

Femeile care au folosit hashtag-ul au povestit despre alegerea de a întrerupe o sarcină după ce au fost violate sau pentru că nu s-au simțit pregătite să fie mame. Avortul este legal în toate cele 50 de state americane. Cu toate acestea, unele dintre ele au legi care restricționează accesul la avort și au limitat numărul clinicilor unde pot fi efectuate întreruperile de sarcină.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreață celebră, de nerecunoscut după lupta cu demonii alcoolului! Transformare incredibilă – FOTO

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: ALEXANDRU GHENCEA, ironic fashion designer

Ciocîrlan

Piercing-urile vedetelor intr-un loc… neobisnuit

realitatea

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

Andreea Damian

Peste cine au dat Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Nu le-a venit să creadă!

Andreea Damian

7 produse de îngrijire care pot dăuna pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu