Tabu
LIFESTYLE

Cum să rămâi tânără

Pun pariu că ai crezut că este vorba despre un articol cu adrese ale celor mai tari clinici de chirurgie estetică din București, Tokyo, spa-uri din Bali sau Maroc sau despre creme miraculoase cu alge crescute în cele mai eco bazine. Ei bine, nu, este un material despre cum să te simți tânără. Pentru că se zice că, așa cum te simți în interior se reflectă asupra aspectului exterior. Scuze pentru limbajul plastic, dar mă grăbesc ca să nu uit tot ce aveam de scris.

Pentru început, o recapitulare a activităților ,,obligatorii’’:
– bea apă, cel puțin 2 litri pe zi
– hidratează-ți tenul cu cremă de protecție și cu apă termală
– fă mișcare, mergi la sală de cel puțin 2-3 ori pe săptămână și încearcă să mergi cât mai mult pe jos
– mănâncă fructe și legume, mai ales crude, da? Adică nu se ia în calcul tortul cu morcovi de la Starbucks, oricât de bun ar fi (e perfect pentru un desert binemeritat doar), și nici torta cu mere și portocale.
– încearcă să dormi cel puțin 8 ore pe noapte și ideal ar fi să adormi înainte de ora 23:00, se spune că previne apariția cearcănelor.
– ia-ți cel puțin 2 concedii pe an – vacanță înseamnă fără blackberry + laptop + telefoane de serviciu. Vacanța înseamnă liniște, mare, soare, munte, ski, citit, iubit, prieteni

Ce înseamnă să fii tânără? Să te bucuri de tine, în primul rând, de cei dragi – familie, prieteni. Să râzi cât mai mult, și nu forțat, ci din toată inima.
Să faci lucrurile care îți plac și în cazul în care ești nevoită să execuți diverse lucrări care nu te onorează (de ex. prezentări cărora nu le vezi rostul, dar șefii tăi consideră că așa trebuie și nu reușești să-i convingi că nu sunt necesare, etc), amuză-te copios și din asta. Fără să aduni nicio urmă de frustrare. Frustrarea și nervii sunt cei mai mari dușmani ai îmbătrânirii. Nu vrei să ai riduri, așa că râzi mult, amuză-te din orice.
Uită-te la seriale de comedie, Seinfeld, Friends nu au vârstă, la fel și SATC, serialul.
Ia-ți din când în când câte o zi liberă și nu e musai să faci ceva anume. Poți să stai numai în casă și să bei șampanie cu paiul și să răsfoiești jurnale de modă. Sau să pictezi, să te plimbi în parc cu câinele sau să vezi un film sau o piesă la matineu.
Înconjoară-te de prieteni buni și minunați. Încearcă să interacționezi numai cu oameni plăcuți și inteligenți, prostia e molipsitoare, se pare, așa că dacă ai de-a face cu astfel de ,,cazuri’’ e de preferat să le eviți.
Tot ce ai citit mai sus te ajută să rămâi tânără. Åži dacă, cumva, ți se pare că totuși te-ar face și mai fericită o injectie cu botox, programează-te la un control la estetician, până la urmă nimic nu e mai important decât ca tu să fii mulțumită.

Trăiește o viață în toate culorile posibile!

ARTICOLE SIMILARE

Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

Andreea Damian

Spațiu pentru birouri

realitatea

ANTONIA – 3 zile cu sotul in Italia! VELEA nu era prin zona!

realitatea

Studiu: Femeile sunt mai slabe, dar au sâni mai mari

realitatea

De ce nu ar trebui să îmbraci prea multe straturi de haine pentru a te încălzi

Andreea Damian

Al doilea bebelus pentru familia regala britanica!

Scrie un comentariu