Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

De ce nu ar trebui să îmbraci prea multe straturi de haine pentru a te încălzi

Îmbrăcatul excesiv, trucul potrivit pentru a te proteja de frig? O idee nu tocmai bună! Află de ce în rândurile următoare.

Este normal să căutați căldură cu orice preț atunci când termometrele scad foarte mult. Dar ce metode sunt eficiente pentru a te încălzi? Suprapunerea straturilor de îmbrăcăminte pentru a înfrunta iarna poate fi utilă, dar această metodă poate fi uneori contraproductivă! Și dintr-un motiv întemeiat: este eficientă numai dacă este bine făcută.

Regula cu trei straturi

Înainte de a pune pe tine mai multe straturi de haine, este deci important să ști ce haine să alegi, în ce ordine să le pui și cât timp să le porți.

Prima regulă de respectat este cea a celor trei straturi, deoarece riști să transpiri. Rezultatul: hainele se umezesc și riști să îți fie frig! Din acest motiv, este recomandat să îmbraci haine curate și uscate în caz de transpirație, mai ales iarna.

Ce haine să alegi pentru a acoperi aceste trei straturi? Pentru început, trebuie să pariezi pe o cămașă din material textil termoregulator. Scopul acestui strat de bază este de a elimina transpirația în timp ce reține căldura. Pentru stratul de mijloc, este indicat să porți lână, pentru a te încălzi ușor. Dar stratul exterior? Trebuie să protejeze împotriva intemperiilor: o haină antivânt este, prin urmare, ideală!

ARTICOLE SIMILARE

Cum ma racoresc vara – bere cu ghimbir!

realitatea

Mutaţia suferită de tot mai mulţi oameni în ultima perioadă

Andreea Damian

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU în aeroport

Tily Niculae a născut un băiețel de ziua soțului ei și la 10 ani de la cununie!

Tabu Tabu

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale vedetelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu