Tabu
Image default
BEAUTY Slider

6 moduri de a folosi produsele expirate în loc să le arunci

Există produse pe care le puteți folosi la bun sfârșit, chiar și după expirarea datei de valabilitate a acestora. Descoperă în acest articol care sunt produsele expirate cărora le puteți găsi noi utilizări.

Avocado

Dacă nu ați avut ocazia să consumați acel avocado perfect copt și acum s-a stricat, nu-l aruncați – îl puteți folosi pentru păr. Un avocado alterat poate fi o cremă hidratantă excelentă. Pur și simplu faceți o pastă din el și aplicați-l pe părul uscat. Lăsați-l să acționeze cel puțin 6 ore, apoi spălați-vă părul cum o faceți de obicei. De reținut că părul s-ar putea simți uscat la început, dar după ce îl spălați de 2 ori, va fi strălucitor și moale.

Mască facială foaie

Măștile faciale foi nu mai sunt bune de folosit pe față odată ce au expirat, cu toate acestea, dar le puteți folosi pe picioarele uscate și crăpate, pe piept, gât sau mâini.

Lapte

Laptele expirat poate fi în continuare utilizat în mai multe scopuri diferite. Puteți face brânză de casă, o puteți folosi pentru coacere și chiar pentru a face clătite. În afară de gătit, îl puteți folosi ca o mască de față. Pur și simplu puneți-l pe toată fața, lăsați-l să acționeze câteva minute și clătiți-l. Mirosul ar putea să nu fie atât de plăcut, dar acidul lactic va face minuni cu pielea.

Cremă de ras

Crema de ras poate fi refolosită în diferite moduri, odată ce a expirat. Este ideală pentru curățarea murdăriei și a grăsimilor, deoarece le atrage literalmente. Dar cel mai surprinzător lucru pe care îl poate face este că vă curăță unghiile. Pur și simplu aplicați niște cremă și curățați-le cu o scobitoare.

Iaurt grecesc

Iaurtul grecesc poate aduce beneficii mari, chiar și după ce a expirat. Poate părea ciudat, dar poate deveni o mască de față exfoliantă excelentă. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați iaurtul cu miere și castravete, să aplicați amestecul pe față și să-l lăsați să acționeze 15 minute. Apoi, curățați cu apă călduță.

Unt de arahide

Untul de arahide este un ajutor de npdejde când rămâneți fără cremă de ras. Este o alternativă excelentă, deoarece este bogată în uleiuri, care vor face pielea netedă și nu vor usca pielea după ras.

ARTICOLE SIMILARE

Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019

Dora Constantinovici

Zâmbetele nou-născuților nu sunt doar un reflex iar bebelușii socializează încă din primele ore

realitatea

Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Dora Constantinovici

Politicienii locomotive din România care conduc trenurile spre dreapta semnalizând stânga

Cea mai sexy femeie din lume este…

Crema de noapte – 12 recomandari si sfaturi

Scrie un comentariu