Tabu
PEOPLESlider

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Tatăl rapperului, Marshall Bruce Mathers III

Tatăl biologic al lui Eminem – pe care rapperul l-a acuzat în repetate rânduri că l-a abandonat – a încetat din viață, a anunțat miercuri TMZ. Marshall Bruce Mathers Jr avea 67 de ani. Bărbatul a murit după a suferit un infarct acasă, în Fort Wayne, Indiana, au susținut membri ai familiei și vecinii săi.

Eminem, al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers III, nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a urât tatăl și că nu a vrut să-l întâlnească niciodată. De altfel, versurile pieselor „My Name Is” și „Cleanin’ Out My Closet” reflectă resentimentele lui pentru părintele său.

Mama lui Eminem, Debbie, s-a căsătorit cu Marshall Bruce Mathers Jr când avea doar 15 ani, el având 22, iar doi ani mai târziu l-au născut pe Marshall Bruce Mathers III a.k.a Eminem. La scurt timp cei doi s-au separat, iar Eminem și mama sa s-au mutat în Detroit la familia ei, în timp ce Bruce s-a mutat în California și a mai făcut doi copii.

Eminem a dezvăluit în interviuri că i-a scris scrisori tatălui său când era un copil, dar întotdeauna se întorceau la expeditor fără să fie deschise. Rapperul a spus că Bruce l-ar fi sunat uneori, dar niciodată nu vorbea cu el la telefon.

În 2001, bărbatul a publicat o scrisoare adresată fiului său într-un ziar în care explica partea lui din poveste – că mama lui l-a ținut departe de fiul său. Pe de altă parte, Eminem niciodată nu și-a dorit să se împace cu tatăl său.

ARTICOLE SIMILARE

WOW! Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori

Andreea Damian

Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe. La ce sumă ajung cheltuielile lunare

Andreea Damian

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Andreea Damian

Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

Andreea Damian

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Andreea Damian

Bookfest | Sărbătoarea cărţilor începe pe 1 iunie la Romexpo

Andreea Damian

Scrie un comentariu