Tabu
PEOPLESlider

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Lady Gaga a avut un concert cu peripeții la Las Vegas. Artista de 33 de ani a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan.

Cântăreața a invitat pe scenă un bărbat din public. Lady Gaga i-a sărit acestuia în brațe, numai că fanul ei și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut. Momentul a fost filmat de cei din public și a devenit viral pe rețelele de socializare. Sute de fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea vedetei.

Din fericire, Lady Gaga s-a ridicat rapid, ajutată de agenții de securitate. Apoi i-a liniștit: „Totul este în regulă”, a spus ea după aceea. „Singurul lucru care nu este în regulă este că am nevoie de niște scări ca să mă pot întoarce”, a glumit Gaga.

A urcat din nou pe scenă, în uralele spectatorilor, nu înainte de a-l consola pe fanul care avea remușcări și care izbucnise în plâns. „Ai putea să-mi promiți ceva? Aș putea să te ierți chiar acum pentru ceea ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a spus vedeta. Și a găsit chiar și cuvintele potrivite pentru a destinde atomsfera: „Ne iubim atât de mult, încât am căzut unul în brațele celuilalt. Suntem ca Jack și Rose din Titanic”, le-a transmis ea celor din sală, înainte de a-și continua reprezentația.

În 2013, ea a fost nevoită să îşi anuleze turneul „Born This Way” după ce şi-a fracturat un şold.

 

ARTICOLE SIMILARE

Nunțile formale au fost înlocuite de cele rustic-șic în ultimii 10 ani

realitatea

Simbolul care reflectă vremurile pe care le trăim. Cum au apărut măștile în artă

Andreea Damian

Hilaria Baldwin este însărcinată din nou. Alec Baldwin așteaptă copilul cu numărul 8

Andreea Damian

Topul celor mai trendy pantaloni scurți din această vară

Andreea Damian

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

8 alimente care sunt toxice atunci când sunt consumate crude

Andreea Damian

Scrie un comentariu