Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

Robbie Williams îi condamnă pe criticii Gretei Thunberg. Artistul le cere să o lase în pace, indiferent de ce cred despre activismul ei de mediu.

Muzicianul britanic a oferit un interviu revistei GQ, în care a spus că ar trebui să existe o legislație împotriva tuturor judecăților pe care le primește o fată de 16 ani, indiferent de gravitate. „Indiferent ce crezi despre Greta sau despre discursul ei, tonul sau expresiile sale faciale, furia, pasiunea ei, ar trebui să i se permită să facă asta fără reproșuri”, a declarat Robbie Williams. „Iar comentariile răutăcioase nu vor ajuta psihicul tinerei fete, indiferent de modul în care abordezi problema schimbărilor climatice”, a adăugat cântărețul.

Williams, în vârstă de 45 de ani, a continuat să critice persoane „enervante” precum Piers Morgan și președintele LVMH Bernard Arnault și a spus că empatizează cu Greta Thunberg, în ciuda faptului că nu a fost de acord cu părerile ei asupra schimbărilor climatice. „Nu avem chiar același punct de vedere, dar cred că ar trebui să i se permită să meargă pe calea pe care vrea să o urmeze”, a spus Robbie Williams.

Comentariile lui Williams vin după ce realizatorul de televiziune Piers Morgan a afirmat că este „îngrijorat” pentru Greta Thunberg și consideră că adolescenta este „folosită”. „O, n-o urăsc pe Greta”, a explicat prezentatorul emisiunii Good Morning Britain. „Consider admirabilă pasiunea sa, deși retorica ei poate fi foarte emoționantă și enervantă”, a continuat el.

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Aerosmith în România!

realitatea

ROCK THE CITY 2022 – reguli de acces festival. Kiss, Whitesnake, Powerwolf

Andreea Damian

Poți să faci coronaviroză de două ori?

Andreea Damian

Elton John a susţinut ultimul lui concert în Regatul Unit

Tabu Tabu

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

Andreea Damian

Scrie un comentariu