Tabu
CULTURESlider

Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

A fost folosită în campania electorală și la noi (probabil că va mai fi folosită), una dintre cele mai populare meme din lume, cea în care o femeie pare că țipă la o pisică albă și confuză care privește un platou cu legume. Două povești diferite ale unor poze făcute de oameni diferiți cu personaje diferite și poveștile din spatele lor – ați ghicit, foarte diferite.

Prima, cea a femeii care e furioasă și pare isterică, din păcate, nu e o poveste chiar drăguță sau măcar amuzantă într-un fel. Imaginea face parte dintr-o filmare din emisiunea reality – Real Housewives din Beverly Hills (sezonul doi), atunci când una dintre protagonistele show-ului, Taylor Armstrong a avut o confruntarae destul de dură cu colega sa de distribuție, Camille Grammer.

Taylor tocmai îi povestise prietenei sale despre soțul ei abuziv. Apoi, Camille a fost filmată bârfind cu alții despre asta, ceea ce ar fi făcut-o pe Taylor să se enerveze și să se îngrijoreze, pentru c[ că fiind vorba despre un reality show, era evident că toată lumea va afla. La scurt timp după acuzațiile de abuz și după ce Taylor a depus actele pentru divorț, soțul ei s-a sinucis. Cu toate acestea, văzând popularitatea în creștere a memăi din care fără să fi cerut face parte, ea spune că nu e neapărat supărată că imaginea sa a fost folosită. Taylor a postat pe Twitter spunând: „Acesta este trecutul meu iar acum am o căsnicie cu adevărat sănătoasă, fericită. Lucrez pentru adăposturile pentru femei care au suferit din cauza violenței domestice și sprijin victimele.”

Pisica din memă se numește Smudge. Smudge a devenit foarte cunoscut atunci când poza în care se așeza la masă, a rămas nedumerit de oferta vegetariană din farfurie. O poză cu titlul: „nu-i plac legumele” a fost postată pe Tumblr de către stăpâna sa. Un an mai târziu, stăpâna lui Smudge i-a făcut o pagină specială de Instagram, iar @smudge_lord are acum 1,1 milioane de urmăritori. Contul este reprezentat în principal de imagini cu Smudge și mâncarea lui.

Prima utilizare cunoscută a celor două imagini împreună a fost un tweet postat de utilizatorul cu numele @MISSINGEGIRL care a postat cele două imagini alăturate. Mema originală are doar 77 de retweet-uri și 274 de aprecieri.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arătau cei mai faimosi miliardari înainte de a deveni bogați

Andreea Damian

Cum au devenit politiciencele cei mai mari influenceri de modă în 2020

Andreea Damian

Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Andreea Damian

Tenorul Ștefan von Korch a încheiat seria celor 27 de concerte din China

Tabu Tabu

Cum și-a refăcut viața Ileana Lazariuc după divorțul de Țiriac

Tabu Tabu

Banii CUPEI MONDIALE de FOTBAL 2018 de pe stadionul Lujinski din Moscova

realitatea

Scrie un comentariu