Tabu
PEOPLESlider

Delia va deveni mamă în curând? Mama sa a dat-o de gol

Pe 7 februarie solista și jurata de la o emisiune de umor a împlinit o frumoasă vârstă – 38 de ani. Cu această ocazie mama Deliei, cunoscuta cântăreață de muzică populară Gina Matache a publicat un mesaj emoționant pe profilul său de socializare lângă un colaj de fotografii cu fiica ei în copilărie. Iar lîngă mesajul respectiv a scris “La mulți ani copil bălai… Delia, să nu lași timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubești și să ajungi la anii, la care să facia celasi filmuleț pentru copilul vostru”. Posibil că femeia să o fi dat de gol pe fiica să, care încă de dimineață când s-a trezit a mâncat o lămâie și a povestit acest lucru pe instastory.
delia
delia
Un motiv în plus să ne gândim că solistă are deja grețuri. Ziua de vineri a filmat pentru emisiunea de umor la care este jurat și apoi a susținut un concert unde fanii i-au cântat La Mulți Ani. Din nou fanii au observat din filmulețe și poze că Delia nu mai este așa de slabă cum o știau.
delia in concert cu sora ei
delia in concert cu sora ei
A purtat un costum albastru cu pantaloni care părea că ascunde o burtică. Este posibil că în curând vedetă să dea vestea pe care toată lumea o așteaptă de ceva vreme. Oricum, solistă are multe angajamente și o astfel de veste ar putea să o încurce în carieră. Solistă a declarat de nenumărate ori că dacă va rămâne însărcinată va fi fericită să devină mama. Să sperăm că așa se va întâmplă fie că va fi acum sau mai târziu.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Andreea Damian

Zece tendințe de frumusețe coreeană de încercat în 2021

Andreea Damian

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Dora Constantinovici

Îngrijirea tenului | Când trebuie să începi să folosești produse antirid

Andreea Damian

Inventatorul rasei labradoodle regretă că a dat drumul în lume unui „monstru al lui Frankenstein”

Andreea Damian

De cine e dusă mai departe ştafeta artistică a familiei Patrichi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu