Tabu
PEOPLESlider

Gerard Butler, pentru prima oară la braț cu iubita, pe covorul roșu de la Oscaruri

Gerard Butler și frumoasa Morgan Brown formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Au avut o relație cu năbădăi, presărată cu despărțiri și împăcări.

La 50 de ani și un palmares de femei de invidiat, Gerard Butler pare gata de însurătoare. Morgan e prima femeie pe care starul din filmul „300” o aduce pe covoruș roșu de la Premiile Oscar. Duminica seară, fostul iubit al Mădălinei Ghenea a venit însoțit de cea care îi va deveni soție. Cei doi s-au ținut de mână cât timp au pozat în fața fotografilor, semn clar că între ei lucrurile s-au îndreptat.

La a 92-a ediție a premiilor Oscar, starul american a venit pentru a reprezenta filmul „How To Train Your Dragon: The Hidden World”, care a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună animație”. Premiul a mers însă la „ToyStory 4”.

Eternul burlac, de care toate femeile celebre se îndrăgostesc, chiar pare hotărât să se potolească și să rămână la o singură femeie, de data aceasta. De-a lungul vremii, Gerard Butler a format pereche cu multe femei celebre, printre care Jennifer Aniston, Jessica Biel, Naomi Campbel și chiar cu olteanca noastră, frumoasa Mădălina Ghenea.

ARTICOLE SIMILARE

Cancer de sân | Cum se face autoexaminarea corectă a sânilor

Andreea Damian

Humanitas LIVE ⎪ Cetăți, castele și alte fortificații din România

Ciocîrlan

Aerul poluat poate provoca pierderea părului

Andreea Damian

Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are la bază soția lui Smiley / Artistul a luat o notă mare

Andreea Damian

Mihai Trăistariu vrea să câștige Eurovisionul dar în altă țară

Tabu Tabu

De ce renunță Corina Chiriac la televiziune și ce va face de acum încolo

Tabu Tabu

Scrie un comentariu