Tabu
PEOPLESlider

Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day

Lady Gaga s-a cerut pe ea însăși în căsătorie și a acceptat. S-a întâmplat pe 14 februarie, când îndrăgostiții din întreaga lume celebrau Valentine’s Day.

Vineri, rețelele de socializare au fost inundate de veșnicele mesaje de dragoste care arătat ceea ce știam deja din anii trecuți: oamenii se iubesc intens de Ziua Îndrăgostiților, mai ales dacă au conexiune la internet. Astfel, persoanele singure s-au refugiat în mod voluntar acasă și au deschis cea mai mare cutie de înghețată pe care au găsit-o în congelator. Până când a apărut Lady Gaga să le salveze ziua.

Cântăreața a împărtășit cu milioanele de fani o imagine a ei purtând un inel aparținând firmei Klarna. Un model de bijuterii XXL care a ocupat literalmente întregul deget mijlociu, un deget care este folosit adesea pentru a jigni pe cineva, coincidență? Nu credem. Acesta este mesajul care a însoțit fotografia:

„Știți că există o veche tradiție care afirmă că doar pe 29 februarie a fiecărui an biseric, femeile au voie să le ceară bărbaților să se căsătorească cu ele? Este anul 2020 și oricine poate întreba oricine și oricând doresc să se căsătorească!”, a spus artista, făcând subtil referire și la persoanele din comunitatea LGTB. Și apoi, fără alte detalii, Lady Gaga s-a cerut în căsătorie spunând: „Într-un act care sfidează această tradiție străveche, am decis să-mi ofer inelul. Folosesc astăzi acest cu inel cu mândrie pentru a reaminti atât celorlalți, cât și mie, că singura permisiune de care ai nevoie să iubești vine din tine.“


Fără îndoială, cel mai bun și cel mai inspirat mesaj pentru cei dintre noi care au petrecut seara de Valentine’s Day vizionând filme și seriale. Nu știm însă cum și-a petrecut mai exact seara Lady Gaga, însă un lucru e cert. A furat această idee de la baschetbalistul Dennis Rodman, care s-a căsătorit cu el însuși în 1996, într-o ceremonie ciudată.

ARTICOLE SIMILARE

Lidia Buble, colaborare surpriză internațională pentru fanii ei

Tabu Tabu

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Michelle Obama a revenit la părul ei natural și arată fantastic

Andreea Damian

N-ai să crezi ce fobii are Cătălina Grama Jojo! De ce se teme vedeta?

Tabu Tabu

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

Andreea Damian

Festivalul Neversea se mută în septembrie?

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu