Tabu
LIFESTYLE

Cum să faci impresie în grupul prietenilor iubitului tău

Să presupunem că da, ai un nou iubit și a venit ziua în care trebuie să-i cunoști prietenii.
Prieteni vs Prietene. Trebuie să fii conștientă de faptul că fetele sunt mult mai răutăcioase. Chiar dacă nu au niciun motiv anume. Åži chiar dacă acestea nu sunt fostele iubite ale amorezului tău. Din principiu te vor studia bine, îți vor pune întrebări pe care în viața ta nu ai fi cutezat să le pui. Åži în mod sigur îți vor transmite mesaje și îți vor strecura povești cu trimitere în trecutul iubitului tău și la fostele lui iubite, care au trecut și ele prin gașcă. Ascultă și nu te arăta prea prietenoasă. Nu trebuie să fii arogantă, din contră, exersează înainte în oglindă acel zâmbet de lady, ușor condescendent, care ar spune ,,nu ma interesează ce a fost’’. Nu încerca să fii prea amabilă, pentru ca în limbajul ,,de gașcă’’ se traduce prin slăbiciune și nesiguranță. Bărbații te vor studia în felul lor, pe ei îi interesează de regulă mai mult aspectul fizic, și aici trecem la capitolul următor.

Cum te îmbraci? Depinde de ocazie. Dacă întâlnirea are loc la cineva din grup acasă, fie că e doar o cină sau o seară între prieteni sau o zi de naștere, alege un outfit cât mai smart & chic, fără a exagera. Adică nu îmbraci o rochie foarte scurtă și sandale cu toc interminabil + coafură extravagantă. Dacă vrei tu musai rochie scurtă, alegi balerini și părul cât mai natural aranjat + un machiaj discret. Trebuie să fii cât mai degajată și să te simți confortabil. Dacă ieșiți într-un club, la fel, alege haine care să te reprezinte.

Despre ce discuți? Nu ești la un interviu de angajare, dar nici cu gașca ta. Nu este teritoriul tău, dar în acelasi timp nici nu trebuie să-ți faci prea multe probleme. Fii cât mai naturală, zâmbește și încearcă să intervii cât mai inteligent în discutii, fără a face însă pe interesanta. E bine să asculți, dar să și vorbești. Până la urmă îți poți da seama cu cine ai de-a face după primele 15 minute după ce ați făcut cunoștință. Se spune că prietenii se aseamănă între ei, așa că dacă te înțelegi minunat și ai subiecte de discuție cu iubitul tău, mai mult ca sigur că și grupul lui are cam aceleași preferințe în materie de artă, clubbing, destinații de vacanță și hobby-uri.

De ce nu trebuie să-ți faci probleme? Este important să te înțelegi cu grupul iubitului tău, ținând cont de faptul că din momentul în care formați un cuplu vă veți întâlni destul de des în această formulă. De regulă după încă 3-4 întâlniri ești ,,de-a lor’’ iar privirile nu vor mai fi ațintite asupra ta. Iar dacă ai norocul ca în scurt timp să-și facă apariția în gașcă o iubită nouă a prietenului x, ai scăpat de orice griji. Trebuie să fii cât mai naturală și mai relaxată și să ții minte că nu trebuie să te iubească și să te placă toată lumea. Nu te căsătorești catolic cu acest grup, punct.

Ce să nu uiți. Odată intrată în noua gașcă, cu vacanțe petrecute împreună, petreceri aniversare, nunți, botezuri, tăieri de moț & Co, nu îți neglija prietenii. Aici mă refer la prietenii tăi, în fața cărora va trebui să treacă testul suprem și iubitul tău. Fără egoism și din experiență, ar trebui să te împarți în mod egal între cele două grupuri, și să oferi chiar ceva extra prietenilor tăi. Până la urmă, prietenii tăi cei minunați și adevărați sunt forever. Åži este cel mai important lucru, până la urmă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Hospobilia | Ce este și cum ajută afacerile locale

Andreea Damian

Isabel dos Santos: cea mai bogată femeie din Africa și-a făcut averea din corupție la vedere

realitatea

Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică

Andreea Damian

Drama unei vedete din Romania care a pierdut lupta cu kilogramele

realitatea

Doua retete gustoase pentru postul Pastelui: pasta de masline cu nuci si piure de linte

realitatea

Moduri neconvenționale de a face față căldurii dacă nu ai aer condiționat

Andreea Damian

Scrie un comentariu