Tabu
PEOPLE

Carla’s Dreams și Irina Rimes au devenit designeri de modă

Trupa de succes Carla’s Dreams lansează nouă linie de merchandise cu hanorace și tricouri pentru fanii lor pe care le pot achiziționa. Carla’s Dreams își surprind fanii cu o nouă linie de produse marcă proprie ce include hanorace și tricouri noi. La fel si Irina Rimeș
Primele colecții au fost extrem de apreciate de fani, foarte multe modele fiind sold out încă din primele zile de la lansare.

irina rimesProdusele costă între 199.00 lei și 220 lei, un hanorac nocturn roșu cu negru este 86.10 lei, o rochie neagră, 180 de lei, tricouri la 100 lei, toate pot fi achiziționate de pe site-ul https://www.carlasdreams.ro/hanorace/. Și Andra Gogan, celebra tiktokeriță, cantareță, actriță, dansatoare și vlogariță și-a lansat o nouă modă de tricouri pe – www.andragogan.ro acolo gășiți tricouri cu 59.99 de lei inscriptionate cu High Popular School, ghiozdane la 89.99 sau măști. Și solista Irina Rimeș și-a scos diverse accesorii pentru fanii ei la fel si solista Bibi care are tricouri sau alte surprize.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare

Tabu Tabu

COUPLE ALERT Sore și fostul soț al Oanei Matache, împreună!

Andreea Damian

Alexandra Dinu, dezvăluiri picante despre viața amoroasă

Andreea Damian

Theo Rose, la cuțite cu Irina Rimes. De la ce a pornit conflictul dintre cele două vedete

Andreea Damian

Nicole Cherry a recunoscut că este de etnie romă: „Am copilărit pe Ferentari”

Andreea Damian

Scrie un comentariu