Tabu
PEOPLESlider

Ce aniversare a avut parte Vârciu în familie

Prezentatorul de televiziune, actorul și cântărețul a devenit anul acesta tată pentru a treia oară. Liviu Vârciu a devenit, după trei încercări, tată de băiat, însă acesta mai are două fete din două relații diferite. Iar zilele acestea bărbatul și-a aniversat fiica mijlocie.
Pentru cei care nu știu, Liviu Vârciu are o fiică mai mare care a împlinit 18 ani în pandemie, și am și scris la vremea respectivă despre acest eveniment. Între timp a devnit și tată de băiat, iar zilele acestea și-a serbat fiica cea mijlocie.

aniversrae pentru fiica lui liviu varciu si a andei calinPuștoaica a împlinit frumoasa vârstă de 3 anișori și a avut parte de o super petrecere în familie și alături de cei mai buni prieteni, după noile reguli din pandemie. Anastasia a fost sărbătorită de părinții ei Liviu Vârciu și Anda Călin care i-au făcut o petrecere că unei prințese. Probabil că micuța, care este lumina ochilor lui Liviu Vârciu a primit nenumărate cadouri iar spre finalul evenimentului monden a avut parte de un super tort cu mai multe etaje și l-au tăiat împreună. Sursele noastre spun că deși este încântat de fiul sau, Liviu își petrece mult timp cu fiica să pe care nu o scapă din ochi și o iubește foarte multe. Și nu de puține ori a postat cu ea insta storyuri cu ea pe pagina lui de instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, „extrem de recunoscătoare” după prima doză de vaccin anti-Covid

Andreea Damian

Meteora, un colt de rai pe Pamant – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

Andreea Damian

Nepovestitele iubiri ⎪ Tatiana Niculescu în dialog cu Cătălin Ștefănescu

Ciocîrlan

Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Tabu Tabu

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Scrie un comentariu