Tabu
PEOPLE

N-ai să crezi ce a făcut Mihai Trăistariu în zi de alegeri

mihai-traistariu

Cântărețul care a făcut parte din trupa Valahia și a participat și la Eurovision a avut o duminică plină. Însă Mihai Trăistariu nu a vrut inițial să participe la votul de alegerea primarilor, și a și scris acest lucru pe pagina sa de socializare însă a avut parte de o aniversare de majorat.
Mihai Trăistariu a decis să nu meargă la vot și a publicat următorul mesaj pe paginaă lui de socializare. “Deși artiștii sunt încă extrem de afectați de măsurile aberante date de autorități … am vrut să #stauacasa la aceste alegeri. Așa cum ne-au trimis ei și strigau cu goarna pe străzi. Au fost crunte cele 2 luni din starea de urgență și nu mai vreau să trec prin așa ceva. Încă trăiesc un coșmar.

mihai traistariu si fana luiN-am să pot uită niciodată cum pândeam pe geam să văd dacă sunt polițiști și jandarmi în fața blocului, cum ne urmăreau ca pe niște infractori, cum ne-au furat libertatea, cum ne-au ținut prizonieri DEGEABA. Horror !!! Legat, așadar, de alegerile de azi … O să mă duc ! Chiar dacă nu mai cred în nimeni și-n nimic ! Am, totuși, o persoană sufletistă, care merită votul meu !”, a scris Mihai pe pagina lui. Iar următorul mesaj a fost scris de la un majorat. “Azi am cântat la majoratul ei. Se numește Carmen, e din Râmnicu Sărat, scrie poezii … proză, vrea să dea la medicină și e un copil tare bun. Ador oamenii buni. Fiți buni. La mulți ani, Carmen Ștefania !”, a scris solistul pe pagina lui de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Andreea Damian

Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena

realitatea

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Andreea Damian

Mihaela Tatu: “M-am operat de fibrom uterin!”

realitatea

Afla ce vedete vor deveni parinti anul acesta!

realitatea

Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu