Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Pe 24 februarie în România se sărbătorește Dragobetele, varianta autohtonă a Sfântului Valentin. Tabu îți prezintă cinci povești de dragoste atipice ale unor vedete care poate nu se mai gândeau că vor găsi dragostea adevărată. Iată însă că viețile li s-au schimbat după ce și-au întâlnit aleșii!
diana-dumitrescu-alin-boroi
Diana Dumitrescu și Alin Boroi
Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit în 2018 în secret, însă vedetă a mai fost măritată. Actrița a jucat în mai multe telenovele și a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Ducu Ion. Cei doi n-au avut noroc să devină părinți, iar acest lucru i-a dus la divorț. Însă fiecare și-a găsit un alt partener și chiar au devenit părinți.
adela popescu si radu valcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan fac parte din aceeași lume, însă s-au cunoscut abia în 2010 când au luat parte la același proiect. În timpul filmărilor s-au cunoscut, deși nu filmau prea mult timp împreună, au început să se întâlnească și s-au îndrăgostit. Radu Vălcan a mai fost căsătorit, iar Adela a avut și ea două relații stabile. Acum cei doi sunt și părinți și se iubesc la fel că în prima zi.
alina puscas si mihai stoenescu
Alina Puscaș si Mihai Stoenescu
 
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au cunoscut după ce amândoi au trecut prin divorțuri. Actrița și prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o despărțire de Victor, primul bărbat care i-a fost soț și care a înșelat-o. Cei doi s-au despărțit iar Alina și-a continuat viață și l-a întâlnit pe Mihai care i-a dăruit trei copilași.
alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia
Antonia și Alex Velea sunt cuplul perfect însă  până să ajungă aici au trecut prin nenumărate probleme care încă nu s-au terminat. Solistul a divorțat, însă partenera lui încă mai este legată de soțul italian cu care are o fetiță. Din cauza problemelor cu actele și pentru că autoritățile italene se mișcă încet, solistă încă mai este legată de fostul soț. Însă dragostea este mare și amândoi trec peste cu zâmbetul pe buze.
Adelina Pestritu și Virgil Steblea sunt căsătoriți și au un copi, însă înainte de această relație femeia s-a mai iubit cu doi parteneri și a mai fost căsătorită. Liviu Varciu i-a fost soț o perioada și mai apoi, după despărțire, Adelina s-a combinat cu un alt solist și anume Speak – Ștefan Sprianu. Anul trecut vedetă și Virgil s-au căsătorit și înainte de acest eveniment au devenit părinți.

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion

realitatea

Tendințe în frumusețe | Cosmeticele pe bază de ceapă. Când și cum să le incluzi în rutina ta de beauty

Andreea Damian

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

Andreea Damian

Detaliul despre prezentatorul premiilor Gopo pe care nu-l știe nimeni. Actorul Alex Bogdan a spus adevărul!

Tabu Tabu

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

Scrie un comentariu