Tabu
PEOPLESlider

Retrospectivă: Cele mai frumoase nunți de celebrități în 2020

Anul acesta, vedetele s-au întrecut în evenimente fastuoase, pentru a-și celebra iubirea. Multe dintre ele au făcut-o în mare secret. Nici măcar pandemia de coronavirus nu le-a împiedicat să își unească destinele, în ceremonii restrânse, ce-i drept!

Iată care au fost nunțile anului 2020.

Scarlett Johansson și Colin Jost

Eroina din Black Widow și prezentatorul emisiunii Saturday Night Live și-au unit destinele într-o răcoroasă zi de toamnă , mai exact pe 24 octombrie. Cei doi au anunțat că s-au căsătorit câteva zile mai târziu. Ceremonia a fost „intimă… cu familia şi persoanele apropiate”, a dezvăluit Meals on Wheels pe Instagram. Johansson şi Jost formează un cuplu din 2017, iar în 2019 s-au logodit.

John Cena și Shay Shariatzadeh

Și John Cena s-a căsătorit în secret în această toamnă. Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat câțiva prieteni și familia. Cena și Shay Shariatzadeh s-au cunoscut în urmă cu un an și nu s-au sfiit să se afișeze, deși luptătorul doar ce ieșise dintr-o relație de șase ani cu Nikki Bella.

Emma Stone și Dave McCary

Tot în secret s-a căsătorit și actrița Emma Stone. Alesul ei este comedianu, scriitorul și regizorul Dave McCary. Cei doi formează un cuplu din 2017. În decembrie 2019, actrița anunța că s-a logodit cu Dave.

Toni Garrn și Alex Pettyfer

Se pare că toamna a fost un anotimp de bun augur și pentru fotomodelul german Toni Garrn, care i-a spus „DA” statului din Magic Mike, Alex Pettyfer. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la palatul Berner Schloss din Hamburg, Germania, după o logodnă de 10 luni.

Lily Allen și David Harbour

Cântăreaţa britanică Lily Allen s-a căsătorit cu actorul David Harbour, cunoscut din serialul „Stranger Things”, într-o ceremonie desfăşurată în Las Vegas. Este al doilea mariaj pentru cântăreaţa britanică, care, între anii 2011 şi 2016, a mai fost căsătorită cu Sam Cooper, constructor şi decorator, cu care are două fiice. Divorţul a fost finalizat în 2018.

Prințesa Beatrice

Prinţesa Beatrice, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah, s-a căsătorit cu logodnicul său, Edoardo Mapelli Mozzi, în luna iulie. Ceremonia restrânsă a avut loc la Castelul Windsor. A participat și bunica ei, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Dennis Quaid

Dennis Quaid s-a căsătorit cu iubita mai tânără cu 39 de ani. Actorul de 66 de ani și Laura Savoie, de doar 27 de ani, s-au căsătorit în vară. Pe 24 iunie, People confirma că perechea și-a oficializat relația printr-o ceremonie secretă în data de 2 iunie.

Bindi Irwin

Bindi Irwin, fiica în vârstă de 22 de ani a celebrului Steve Irwin, Bindi Irwin, s-a căsătorit cu iubitul ei, Chandler Powell, în cadrul unei ceremonii secrete în fața prietenilor și familiei. Nunta a avut loc în luna martie a acestui an, la ZOO Australia din Queensland, ce a fost deschisă de bunicii ei în anii 1970 și încă este condusă de familia Irwin. La aproape cinci luni după nuntă, Bindi a anunțat că este însărcinată.

Pamela Anderson

La începutul acestui an, Pamela Anderson, de 53 de ani, se căsătorea pentru a cincea oară. Noul soț al vedetei era Jon Peters, de 75 de ani, producător de film de la Hollywood. Mariajul lor n-a rezistat, cei doi divorțând 12 zile mai târziu.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

Tabu Tabu

Kamara, primele declarații despre relația pe care a avut-o cu iubita lui Reghe

Andreea Damian

Părinți, sunteți pregătiți pentru mahmureala de sărbători?

realitatea

Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid

Andreea Damian

Actrița Sandra Bullock declară că și ea este o victimă a hărțuirii sexuale

Andreea Damian

Scrie un comentariu