Tabu
PEOPLESlider

Dan Bittman, motivul incredibil pentru care nu s-a însurat niciodată

Dan Bittman nu a mers niciodată la altar. Nu pentru că nu și-a dorit, ci pentru că nu l-ar fi vrut nimeni, susține artistul.

Deși a oferit numeroase inele de logodnă și a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România, solistul trupei Holograf nu s-a căsătorit până la vârsta de 58 de ani.

Conform spuselor sale, femeile din viața lui l-au stors de energie. Dan Bittman a definit căsnicia ca pe ceva important, spunând că presupune multe lucruri.

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”, a spus Dan Bittman la o emisiune tv.

Artistul a mai spus că regretă multe din relaţiile care s-au încheiat: „Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a declarat Dan Bittman.

A avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama băieților lui, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Serena Williams, exclusă din Topul Forbes 100 cel mai bine plătiți sportivi ai lumii

Andreea Damian

Andra a împodobit bradul în familie și a stârnit un val de reacții neașteptate

Andreea Damian

De ce să te compari cu alții este de fapt un lucru bun pentru tine

Andreea Damian

Încă un pericol pentru sănătate. Grăsimea se acumulează şi în plămâni

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu