Tabu
BEAUTYSlider

Cele șase beneficii pentru piele ale uleiului de broccoli

Vrei ca ridurile și alte semne ale trecerii timpului să dispară? Ei bine, uleiul de broccoli este ceea ce ai nevoie! Căutarea unui produs anti-îmbătrânire perfect este adesea o sarcină grea. Suntem copleșite în fiecare zi de propunerile de creme și seruri, dar dacă soluția potrivită ar fi să apelăm la ceva mai natural?

Uleiul de broccoli: aliatul anti-îmbătrânire perfect

O legumă care pare dezgustătoare pentru mulți dar care ar putea fi de mare ajutor în frumusețe. Broccoli este plin de beneficii pentru piele. După ce înflorește, se extrag niște semințe mici care, atunci când sunt prelucrate, produc acest ulei mult lăudat – uleiul de broccoli. Pentru a fi sigură că alegi uleiul potrivit și beneficiezi de toate proprietățile sale, asigură-te că este organic, are culoarea galbenă uneori puțin verzuie și că are un miros pronunțat care amintește de broccoli.

De reținut! Acest ulei nu este comestibil. Pentru a-l utiliza, aplică doar câteva picături pe față dimineața și seara. De asemenea, îl poți adăuga în cremele de zi și/sau de noapte pentru a maximiza efectul anti-îmbătrânire.

Beneficiile uleiului de broccoli

  • regenerează pielea. Uleiul de broccoli are capacitatea de a promova regenerarea pielii. Deoarece pielea se regenerează noaptea, este, prin urmare, în interesul tău să îl folosești împreună cu crema de seară.
  • stimulează producția de colagen. Uleiul de broccoli are capacitatea de a ajuta pielea să producă colagen. Suficient pentru a evita ridurile.
  • menține pielea hidratată. Uleiul de broccoli conține elemente care îi permit să hidrateze pielea și să-i confere un aspect plin.
  • este un bun antioxidant. Uleiul de broccoli este considerat un antioxidant, care ajută la întârzierea îmbătrânirii celulelor.
  • un adevărat cocktail de vitamine. Uleiul de broccoli este renumit pentru conținutul ridicat de vitamine. Acest lucru îi permite să întărească pielea.
  • hrănește pielea. Uleiul de broccoli este excelent pentru a vă hrăni pielea în profunzime. Mai mult decât eficient pentru pielea fragilă.

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Cum arata Bianca fara pic de machiaj! “Doamne, cat de bine iti sta naturala”

Top 3 zodii care se gândesc numai la sex

Andreea Damian

Cele mai romantice locuri pentru un sarut memorabil!

realitatea

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Andreea Damian

Scrie un comentariu