Tabu
PEOPLESlider

Phoebe Dynevor din „Bridgerton” confirmă relația cu Pete Davidson

Eroina serialului de succes Birdgerton, Phoebe Dynevor (26 de ani), a fost văzută săptămâna aceasta cu Pete Davidson (27 de ani). Cei doi vorbesc acum deschis despre relația lor.

Pete, care locuiește în SUA și prezintă Saturday Night Live a mers să o viziteze pe Phoebe în țara sa natală, Marea Britanie. Acolo au fost fotografiați împreună pentru prima dată. „Nu și-au putut ține mâinile deoparte unul de celălalt”, declară fotografii locali, care au surprins totul. Cei doi s-au plimbat prin zona rurală din jurul orașului Manchester și au mers împreună la supermarket.

Phoebe Dynevor a devenit cunoscută foarte repede datorită popularului serial de pe Netflix Bridgerton, care va continua, iată, cu un al doilea sezon. Phoebe va juca un rol mai mic decât în ​​primul sezon – în care personajul ei a început o poveste de dragoste cu Ducele de Hastings, deci va avea cu atât mai mult timp pentru noua ei iubire în viața reală. Davidson a avut anterior o relație cu artista pop Ariana Grande. Cei doi au fost logodiți pentru o vreme, dar căsătoria a fost anulată în cele din urmă. Ariana a scris hit-ul ei „Thank You, Next” despre el.

ARTICOLE SIMILARE

TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii

Andreea Damian

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Andreea Damian

Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare

Andreea Damian

Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 14 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu