Tabu
PEOPLESlider

Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Frumoasa Nicole Kidman (51 de ani) a suferit o transformare incredibilă de dragul artei. Pentru un rol în producția „Destroyer”, actrița australiancă a acceptat să fie îmbătrânită și să renunțe la pletele blonde. Într-o imagine pe care producătorii peliculei au dat-o publicității vedeta seamănă mai degrabă cu o femeie de rând, care ar trece neobservată pe stradă, decât cu o divă delicată.

Nicole Kidman o interpretează pe Erin Bell, un detectiv al poliției din Los Angeles. Pentru acest rol, actrița a renunțat la pletele sale blonde și a abordat un look complet diferit, mai întunecat și mai serios. Personajul pe care Nicole Kidman îl interpretează în noua producție cinematografică trebuie să prezinte imaginea femeii de vârstă mijlocie și pe chipul căreia se pot citi experiențele dificile din trecut, lucru care explică aspectul îmbătrânit al acesteia.

Îmbrăcată cu o bluză albastră, cu părul cărunțit și cu o privire care exprimă drama personajului său, vedeta s-a transpus perfect în pielea polițistei traumatizate după ce s-a infiltrat într-o grupare criminală în urmă cu 20 de ani.

Regizoarea Karyn Kusama a dorit ca Nicole Kidman să se transpună cât mai bine în pielea personajului Erin Bell ca să scoată în evidență trauma acestuia. „A știut tot timpul că ne doream să arate ca o femeie de vârstă medie cu un trecut pe care îl exprimă figura ei. O femeie cu chipul ars de soare și afectat de lipsa somnului și de stres”, a explicat Karyn Kusama.

 

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan, detalii cutremurătoare despre Bebeto, fiul minor care a fost martor la bătaie: “Este traumatizat, plânge încontinuu!”

Tabu Tabu

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani buni. Sunt adulți în toată regula!

Andreea Damian

Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Tabu Tabu

Alex Velea, război total cu Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

Andreea Damian

Optimiștii trăiesc mai mult – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu