Tabu
PEOPLESlider

Meghan Markle dezvăluie prima fotografie a fiicei sale

Într-un videoclip publicat miercuri, 4 august, cu ocazia celei de-a 40-a aniversări, Meghan Markle ar fi dezvăluit discret o fotografie a fiicei sale, Lilibet, al cărei chip nu a fost văzut niciodată în afara cercului privat.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani, Meghan Markle a postat un videoclip pe contul de Instagram al Fundației Archewell, în care apare și actrița Melissa McCarthy. O discuție care s-a dovedit a fi plină de surprize. Între câteva glume, anunțul unui proiect pentru a ajuta femeile care și-au pierdut locul de muncă în timpul pandemiei și o imagine furtivă a prințului Harry jonglând în spatele ferestrei, ducesa de Sussex ar fi dezvăluit neintenționat o fotografie a fiicei sale Lilibet.

Fetița s-a născut pe 4 iunie 2021, dar nu a fost publicată nicio fotografie cu bebelușa. În videoclip, atunci când camera este plasată în spatele biroului, este posibil să vedeți rame foto pe acesta din urmă.

Persoanele din imagini nu sunt greu de ghicit: probabil sunt Archie (2 ani) și Lilibet, alături de tatăl lor. În ciuda neclarității lor, ele au stârnit totuși curiozitatea tuturor.

ARTICOLE SIMILARE

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine a plecat acasă cu 30.000 de euro

Andreea Damian

Anunțul făcut de Anca Țurcașiu la un an de la divorț

Andreea Damian

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

realitatea

A murit Rona Hartner. Actrița suferea de cancer

Andreea Damian

Andreea Marin dă de pământ cu Dana Budeanu! Cum a ironizat-o

Andreea Damian

All denim | Cum să-l porți și ce greșeli să eviți

Andreea Damian

Scrie un comentariu