Tabu
PEOPLESlider

Fiica Danei Budeanu, în brațele lui Jennifer Lopez. Legătura neștiută dintre creatoarea de modă și diva internațională

În această perioadă, Jennifer Lopez se află într-o vacanță în Capri cu Ben Affleck. Cei doi s-au răsfățat pe plajă dar și pe un super iaht de lux. Pe insulă s-a aflat și Dana Budeanu cu gemenele ei.

Zilele trecute, creatoarea de modă a postat fotografii cu una dintre fiicele sale în brațele lui J.Lo, în timpul vacanței din Italia. „Arată și miroase a … Rai, mamă! / Știu!”, este descrierea pe care Dana Budeanu a pus-o în dreptul selfie-ului în care apare fiica sa și Jennifer Lopez.

Creatoarea de modă a povestit că totul s-a întâmplat foarte natural, iar diva americană a avut un comportament de excepție, fiind extrem de prietenoasă cu fetițele ei. Designerul nu a detaliat circumstanțele în care s-a petrecut întâlnirea de gradul 0 dintre fetița ei și diva americană, însă a povestit că artista a fost cea care a chemat-o pe fetiță la ea și a îmbrățișat-o.

„O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu la un post de televiziune.

Dana Budeanu și Jennifer Lopez au o cunoștință comună, pe Anastasia Soare. De altfel, J.Lo chiar a purtat creații semnate de Dana, însă nu pentru că ar fi fost ceva aranjat în prealabil, ci pentru că așa a ales artista în urmă cu câțiva ani. Totul s-a întâmplat la prezentarea de moda Chanel, din cadrul Festivalului Modei de la Paris din 2012, când Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochiță albă semnată Dana Budeanu.

ARTICOLE SIMILARE

Roxana Blagu, dublu eveniment în familie cu probleme

Tabu Tabu

Andreea Esca a dat lovitura. Noua afacere de milioane lansată de vedetă

Andreea Damian

Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu

Andreea Damian

Pandemia de coronavirus: Cele 100 de zile care au schimbat lumea

Andreea Damian

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în Coreea de Sud

Andreea Damian

Acest chelner miaună la tine dacă îi atingi prea mult urechile

Andreea Damian

Scrie un comentariu