Tabu
PEOPLESlider

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au religios, la doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim, fără nași, doar cu familia.

În 14 august, Cleo și Edy au devenit o familie și în acte, iar petrecerea dată în cinstea cununiei lor a fost una desprinsă din basme. A avut loc în Snagov, dar la acel moment, tinerii nu au făcut și cununia religioasă. Au păstrat momentul doar pentru ei și familiile lor apropiate, iar evenimentul a avut loc într-o biserică din Chișinău, o săptămână mai târziu.

„Ne-am cununat în fața lui Dumnezeu, la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!”, au spus cei doi soți imediat după cununia religioasă.

Fiica lui Pavel Stratan a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment deosebit. Tânăra a optat pentru o rochie de mireasă extrem de frumoasă și simplă.

La cununia religioasă de duminică, 22 august, cea care a atras atenția a fost mama artistei. Rodica Stratan a îmbrăcat o rochie până la genunchi, închisă la culoare. În biserică, pe toată perioada slujbei a purtat batic pe cap, la fel ca și celelalte femei prezente la eveniment. A renunțat la accesoriu doar atunci când a făcut o poză.

Edward Sanda a fost cel care le-a arătat fanilor o fotografie alături de întreaga familie, apare alături de soție, de socrii, dar și de părinții lui și sora mai mică.

ARTICOLE SIMILARE

Linia fină dintre artă și pornografie

Andreea Damian

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut fiului său

Andreea Damian

Anna Wintour: sfârșitul „fetei rele”

Andreea Damian

Top 10 alimente care ajuta la slabire

realitatea

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Andreea Damian

Cum arată rutina coreeană de îngrijire a părului în patru pași

Andreea Damian

Scrie un comentariu