Tabu
PEOPLESlider

Tom Cruise, greu de recunoscut! Apariție șocantă, cu fața umflată

Chipul actorului a apărut transformat sâmbătă, 9 octombrie, la un joc de baseball. Prezența lui nu a trecut neobservată și a lăsat loc pentru multe întrebări.

Imediat după filmarările pline de evenimente de la Mission Impossible 7, Tom Cruise s-a bucurat de o seară liniștită cu familia sa. Alături de fiul său, Connor, în vârstă de 26 de ani, actorul a participat sâmbătă seara la un joc de baseball la San Francisco. Dar nu întâlnirea a captivat susținătorii, ci însuși Tom Cruise.

Cu chipul umflat, mai ales în zona obrajilor și bărbiei, vedeta americană a apărut metamorfozată în fotografii, dezvăluite de Page Six. Actorul în vârstă de 59 de ani a fost remarcat de mai mulți spectatori, devenind ținta fotografilor.

Chirurgie estetică sau bătrânețe?

Unii fani s-au întrebat dacă actorul din Top Gun a suferit o intervenție chirurgicală estetică. „Ce și-a făcut la față?”, a întrebat un utilizator. „Are o reacție alergică ??”, a glumit altcineva. Unii l-au apărat pe Tom Cruise, totuși, susținând că aspectul său este firesc. „Încă arată grozav pentru vârsta lui. Are aproape 60 de ani”, a comentat altul. Printre nenumăratele critici, mai multe persoane de pe Twitter au speculat chiar că bărbatul din tribune nu este actorul însuși, ci că este o sosie.

ARTICOLE SIMILARE

La ce riscuri te expui dacă respiri pe gură și nu pe nas

Andreea Damian

Tête-à-Tête | Expoziția caritabilă la ARCUB

Andreea Damian

Moduri istețe de a face sistemul digestiv să funcționeze fără probleme de sărbători

Andreea Damian

Tudor Chirilă se revoltă înainte de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

Legătura strânsă dintre obezitate și depresie ar trebui să le îngrijoreze mai mult pe femei

Andreea Damian

Scrie un comentariu