Tabu
PEOPLESlider

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare. Detalii important din anchetă!

Actorul american Alec Baldwin a transmis, pe Twitter, primul mesaj după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o armă de recuzită.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, arată mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Actorul a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul unui western care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură, potrivit datelor din anchetă, relatează BBC.

Asistentul, care nu a fost numit, nu știa că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul “Rust”, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Andreea Damian

Cel mai mare dezastru nuclear din istoria umanității a transformat Cernobîl într-un paradis

Andreea Damian

Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna

realitatea

Humanitas Live ⎢ „Ce încredințăm vântului” de Laura Imai Messina

Ciocîrlan

O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Andreea Damian

O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Andreea Damian

Scrie un comentariu