Tabu
BEAUTYSlider

Transformare radicală pentru Billie Eilish: a adoptat culoarea de păr perfectă pentru iarnă

De data aceasta, vedeta a îmbrățișat o anumită tendință de păr pe care o vedem la toate celebritățile din această iarnă.

În 2021, vedetele nu se tem de nimic și nu ezită să-și schimbe look-ul, uneori chiar radical! Într-adevăr, după Vittoria Ceretti, Khloé Kardashian sau Georgia May Jagger care și-au dezvăluit recent noul look, acum a venit rândul lui Billie Eilish să-și ia rămas bun de la blondul ei și să poarte o culoare flamboyantă.

De la începutul anului, multe vedete ne-au surprins răzgândindu-se, cu transformări ale părului. Între colorații neașteptate și tunsori îndrăznețe, 2021 este cu siguranță anul schimbării! Cea mai recentă, Billie Eilish, care a renunțat la blondul platinat și a optat pentru un maro perfect de iarnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

O transformare a părului dezvăluită pe Instagram și văzută deja la Ashley Benson, Jerry Hall, Gigi Hadid sau Sophie Turner.

Încheind anul 2021 prin schimbarea tunsorii și culorii părului cu un o tunsoare scurtă de culoare maro moka, noul look al lui Billie Eilish a atras 9,8 milioane de aprecieri pe Instagram – și continuă să strângă like-uri.

Noua nuanță – care este perfectă pentru iarnă și infinit mai ușor de îngrijit decât părul decolorat – este tendința de culoare a momentului: maro ciocolatiu moca. Am văzut această nuanță la Bella Hadid dar și la Emily Ratajkowski.

Ilustrând fără efort modul în care o schimbare a culorii părului poate schimba aspectul cuiva, nuanțaluminează ochii albaștri și înghețați ai cântăreței și tenul ei impecabil.

ARTICOLE SIMILARE

Sacrificiul pe care Florin Ristei nu l-a făcut pentru Naomi Hedman

Andreea Damian

O mai ţii minte pe Cristina de la AS XX? S-a apucat de manele! Cum arată acum şi ce face

Andreea Damian

Colecția Primăvară 2021 Elie Saab este o sărbătoare a vieții

Andreea Damian

Soția lui Jason Statham dezvăluie ritualul ei de frumusețe în 14 pași

Andreea Damian

Marea Mediterană ⎪ Sculpturile subacvatice de la Cannes

Ciocîrlan

Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

Andreea Damian

Scrie un comentariu