Tabu
PEOPLESlider

Sacrificiul pe care Florin Ristei nu l-a făcut pentru Naomi Hedman

Florin Ristei a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de Haomi Hedman. Deși erau logodiți, cei doi s-au separat în urmă cu câteva luni, el a rămas în România, iar ea s-a mutat înapoi în Marea Britanie.

Aceștia aveau o relație fericită până acum câteva luni, când s-a speculat că s-au despărțit. Mulți îi vedeau căsătoriți, mai ales că artistul a și cerut-o în căsătorie pe Naomi.

În cadrul podcastului „La Țocii”, Florin Ristei a explicat că e în continuare singur după despărțirea de Naomi Hedman, care l-a făcut să sufere. Totodată, el a spus ce sacrificiu nu a făcut pentru relația lor. El nu a renunțat la viața în România pentru ea.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile.

S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o.”, a dezvăluit Florin Ristei, în cadrul podcastului „La Țocii”.

Florin Ristei și Haomi Hedman s-au cunoscut în cadrul emisiunii „X Factor” de la Antena 1, acolo unde el era jurat, iar ea a apărut în postura de concurentă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Oana Zăvoranu, înșelată de soț: “N-ai cum să treci de la o actriță la o prostituată” 

Andreea Damian

Cum faci supa de aur, care te ajută să dai jos 6 kilograme în patru săptămâni

Andreea Damian

Mateia, gest special de solidaritate pentru poporul din Ucraina

Andreea Damian

Sentință amuzantă pentru braconierul nemilos: instanța îl obligă să se uite la Bambi după gratii

Andreea Damian

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, în urma unui accident la schi

Andreea Damian

Cine e Tammie Jo Shults, femeia care a evitat o catastrofă aviatică

Andreea Damian

Scrie un comentariu