Tabu
PEOPLESlider

Roxana Vancea a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Surpriza sunt nașii pe care i-a ales ca părinți spirituali

Roxana Vancea s-a măritat cu iubitul ei, Dragoș, alături de care are un și copil.

Fosta asistentă tv și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios sâmbătă, 2 martie, la o biserică din București. La eveniment au luat parte și copiii lor.

După ce în decembrie 2019, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit soț și soție în fața Ofițerului Stării Civile, iată că acum, la începutul lunii martie, ei s-au căsătorit religios.

Vedeta a fost îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, timp prințesă, decoltată, cu un voal foarte lung pe cap, iar în mână a ținut un buchet superb de flori naturale.

Imagine

Dragoș Paiu, care e antrenor de fitness, a optat pentru un costum negru, foarte elegant, cu cămașă neagră și papion. Identic au îmbrăcați și cei doi copii ai lor, fiul cel mare, Milan, dintr-o relație anterioară, dar și Zian, băiatul pe care îl are cu vedeta.

Deputata Laura Vicol, alături de soțul ei, Vladimir, au deci să îi nășească pe cei doi. Iar vedeta a fost foarte încântată de alegerea făcută.

”Din punctul meu de vedere nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Laura și Vladimir vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață. Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprime recunoștința pe care o simțim”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi unde s-a mutat Mircea Radu pe perioada de izolare

Tabu Tabu

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Andreea Damian

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă

Andreea Damian

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă: „E prima oară”

Andreea Damian

Shakira, iubit nou, după despărțirea de Gerard Pique

Andreea Damian

Scrie un comentariu