Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Tunsorile pe care newyorkezele le cer întotdeauna la salon

New York-ul este centrul modei în Statele Unite și nu numai, iar industria sa de beauty este la fel de dezvoltată. Și întrucât unii dintre cei mai buni hairstiliști din țară se regăsesc aici, tendințele în ceea ce privește tunsorile pentru toamnă merită încercate, chiar dacă nu ești newyorkeză.

La fel cum tendințele modei sunt ciclice, coafurile reapar la rândul lor decenii mai târziu. „Anii ’90 s-au întors complet”, spune Jessica Gillin, hairstilist la New York. „Este uimitor să vezi copiii de 13 ani îmbrăcându-se și aranjându-se exact așa cum am făcut noi la 13 ani în 1995!”.

Incertitudinea viitorului îi influențează pe unii să-și aleagă tunsoarea cu înțelepciune. „Pandemia a făcut oamenii să-și dorească tunsori care să crească frumos pentru că nu știm dacă saloanele se vor închide din nou în curând”, spune Erickson Arrunategui, hairstilist. „Așadar, cred că oamenii își doresc tunsori care să crească în noi forme distractive, dacă nu poți ajunge la salon în șase până la opt săptămâni pentru următoarea ta tunsoare.”

Și întrucât mulți nu își coafează părul la fel de des în timpul pandemiei, Neil Grupp, hairstilist la un salon din Soho, susține că tendința e să-ți porți părul cât mai natural, fără să îl coafezi cu placa de întins părul sau să-l ondulezi.

Iată cele mai la modă cinci tunsori din New York!

Tunsoarea Shag

În traducere din engleză „shaggy” înseamnă „flocos”. Denumirea acestei tunsori a ajuns la noi, prin anii 70, în formă prescurtată „Shag”. Senzuală și îndrăzneață – astfel poate fi caracterizată această tunsoare. Shag este perfectă pentru femeile cu firul de păr subțire. Această tunsoare redă vizual volum și face părul mai des din contul tunderii în scări și a șuvițelor „rupte” care sunt haotice.

Bob

Boburile, în special cele drepte, din anii ’90, și mari, sunt la modă în New York. Gândește-te la Dua Lipa, Kaia Gerber. Boburile nu se demodează niciodată, dar poate fi purtat în multe feluri: la baza gâtului, în colțuri, chiar sub bărbie. Dacă bobul scurt până la linia buzelor acel „French girl bob” a fost căutat anul trecut, în acest sezon bobul este mai lung.

Coafura „Buzz Cut”

Nu este nici o nevoie sa stilizezi acest tip de tunsoare, părul fiind scurt pe toate părțile, neavând nevoie de un anumit finisaj. În trecut, „Buzz Cut” era un simbol al rebelilor și al rezistenței la standardele stabilite de către societate. Părul este foarte scurt, ceea ce va atrage atenția a multor persoane. Astăzi este un stil pe care îl întâlnim destul de des. Și la femei!

Părul lung în straturi

Faptul că alegi o tunsoare în scări contribuie la crearea texturii părului care te va face să arăți ca o divă.

Păr lung

Din cauza pandemiei de COVID-19, o mulțime de femei descoperă părul mai lung, o tendință foarte populară acum. Părul mai lung este mai ușor de gestionat, mai ales în perioade ca acestea.

ARTICOLE SIMILARE

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

Ce mai face și cum arată Iuliana Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

DoNotTouchMyClothes sau protestul rochiilor colorate. Femeile afgane îi înfruntă pe talibani

Andreea Damian

Jessica Simpson arată fabulos după ce a slăbit 45 de kilograme în șase luni

Andreea Damian

Uleiul de cocos Raw, solutie naturala excelenta in alimentatie cu beneficii multiple

realitatea

Val de reacții după ce Delia a spus că nu vrea să aibă copii

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu