Tabu
FASHIONSlider

Cum poartă vedetele Very Peri, culoarea Pantone a anului 2022

A fost introdusă culoarea anului 2022, pe care o putem purta în aproximativ trei săptămâni. O gamă neobișnuită de culori a fost introdusă de Pantone în anii precedenți, dar Very Peri, nuanța propusă de institut pentru anul viitor este un „albastru dinamic cu fundaluri de violet roșcat vibrant”.

O culoare care îmbină albastrul cu entuziasmul și energia roșului. Very Peri este cel mai fericit și mai cald spectru de albastru, care arată ca un amestec nou și revigorant.

„Generația noastră trăiește într-o perioadă de transformare, pe măsură ce ieșim greu din carantină, gândurile și standardele noastre se vor schimba complet, ceea ce ne va face în cele din urmă mai încrezători, mai lipsiți de griji, mai curioși și mai îndrăzneți”, a scris Pantone.

Very Perry ne va ajuta să îmbrățișăm acest câmp alterat al probabilității și să ne deschidem mințile către o versiune mai nouă a vieții, astăzi noua culoare a Institutului Pantone descrie viitorul cu o nouă lumină.

Multe vedete au furat deja startul și au purtat ținute în culoarea anului 2022. Simți dinamismul și creativitatea de pe ele?

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărui semn zodiacal

Andreea Damian

Smiley vorbește pentru prima dată despre căsătoria cu Gina Pistol

Andreea Damian

MILEY CYRUS s-a dezbracat pentru Karl Lagerfeld

Uptown Esthetics, clinica medicală unde vei simți tinerețea pe pielea ta! Trăsăturile naturale, redefinite de luxul suprem

Tabu Tabu

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Felul în care ai purtat diadema a fost greșit tot timpul

Andreea Damian

Scrie un comentariu