Tabu
CULTURESlider

Oscar 2022 | Au fost anunțați prezentatorii pentru gala din acest an

Premiile Oscar, căutând din nou relevanță culturală după ce ceremonia de anul trecut a atins ratinguri scăzute record, au din nou o gazdă. Trei, de fapt.

Amy Schumer , Regina Hall și Wanda Sykes sunt în negocieri finale pentru a găzdui cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar luna viitoare, potrivit a șase surse, conform Variety. Cele trei actrițe de comedie vin cu diferite niveluri de expertiză, inclusiv ca gazde a MTV Movie Awards (Schumer în 2015) și BET Awards (Hall în 2019). Sykes a avut și propriul ei talk show, care a avut loc din 2009 până în 2010 și a găzduit ceremonii, inclusiv GLAAD Media Awards.

Will Packer , care a fost angajat în octombrie pentru a produce gala Oscar, a explorat câteva idei neconvenționale pentru structurarea sa, inclusiv opțiunea de a asocia două gazde pentru fiecare oră. Până în acest weekend, Packer a fost și el în discuții pentru a-l adăuga pe actorul Jon Hamm ca a patra gazdă a premiilor Oscar, iar invitațiile au fost extinse și gazdelor anterioare, printre care Chris Rock și Steve Martin. Martin a fost urmărit pentru acest rol alături de co-starurile sale din „Only Murders in the Building”, Selena Gomez și Martin Short. Dar acel plan a fost abandonat din cauza programului lor.

Premiile Oscar au rămas fără gazdă în ultimii trei ani, ceea ce a început ca o chestiune de oportunitate când Kevin Hart a renunțat la ceremonia din 2019 după ce a refuzat să-și ceară scuze pentru glumele și tweet-urile considerate homofobe. Academia Americană de Film urmează să anunțe oficial gazdele marți în emisiunea „Good Morning America”. Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Ştiaţi că slăbitul este bun pentru creier?

realitatea

„Harry Potter” va deveni tată

Andreea Damian

Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

Tabu Tabu

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

Cinci cărți de călătorie inedite pentru citit în izolare

Andreea Damian

Alex Bodi rupe tăcerea despre Mădălina Ghenea. Ce relație au cei doi: „E superbă și am ce să văd”

Andreea Damian

Scrie un comentariu