Home > Slider > Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

gabi cristea

Carantina impusă în ultima vreme din cauza Covid19 i-a făcut pe oameni să se închidă în case și să își umple timpul împreună cu cei dragi făcând diverse activități. Multe vedete de la noi, unele care se pricep foarte bine, altele mai puțîn, au început să gătească in față camerelor de luat vederi după care au publicat pe rețelele de socializare.
Îndrăgitul actor de seriale și filme dar și prezentator de telefiziune Florin Călinescu a povestit pe rețelele de socializare că s-a apucat de făcut pâine. Juratul unei emisiuni de talente, care deține și un restaurant, a preparat pâine în casă, i-a făcut fotografii și a pus imagini cu ea pe rețelele de socializare. Imediat actorul a primit nenumărate aprecieri și comentarii de la fani.

andreea balan

andreea balan

Andreea Bălan și fiica ei cea mare Clară au gătit împreună pentru canalul solistei de Youtube unde are un vlog destul de interesant. Solista făcea același lucru și cu fostul soț, George Burcea, care era foarte priceput la gătit și i-a predat și câteva lecții de gătit. O altă vedetă care a început să facă vlog în bucătărie este Gabriela Cristea, care își dorea de ceva timp să facă lucrul acesta. Prezentatoarea de televiziune se pricepe la gătit și vrea să-i învețe și pe alții să gătească. O puteți urmări pe youtube că să vedeți ce a mai gătit. O altă vedetă care s-a filmat făcând clătite și alte produse de patiserie este Brigitte Patrama care s-a filmat. Așteptăm de la ea și o rețeta de făcut șaorma, având în vedere că împreună cu soțul ei Florin Pastramă au și o saormerie unde se laudă că au cele mai bune produse. Un alt chef celebru, care și-a închis restaurantul pentru o perioada, Joseph Hadad, s-a filmat făcând diverse preparate sofisticate.

Articole asemanatoare
Andreea Balan
Andreea Bălan are tot mai multe contracte bănoase după despărțire
andreea-balan
Andreea Bălan în război cu Misty, partenera lui Keo, fostul ei iubit!
andreea antonescu
Ce își dorește să facă Andreea Antonescu după 15 mai! De ce îi e dor vedetei
Brigitte-Sfat-si-Florin-Pastrama
Brigitte Pastramă s-ar putea să fie din nou însărcinată! Cine a dat-o de gol

Comenteaza acest articol

Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

by Tabu Tabu   1 min
0