Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alex Bodi rupe tăcerea despre Mădălina Ghenea. Ce relație au cei doi: „E superbă și am ce să văd”

Mădălina Ghenea ar fi de fapt motivul separării lui Alex Bodi de superba Daria Radionova. La scurtă vreme după ce s-a aflat de despărțirea lor, fanii din mediul online au aruncat o privire mai atentă asupra contului său de Instagram și ceea ce le-a sărit în ochi a fost faptul că omul de afaceri o urmărește pe actriță.

Omul de afaceri a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre zvonul care a circulat în ultimele zile şi a catalogat-o drept „o femeie superbă”. Alex Bodi a recunoscut că a apreciat multe dintre pozele Mădălinei ghenea, deoarece este o femeie frumoasă şi are ce vedea.

„Da, corect. Şi că o urmăresc pe ea şi că Mădălina nu mă urmăreşte. Păi şi ce dacă? Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt.”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi a mai declarat că motivul real pentru care s-a despărţit de moldoveancă nu are legătură cu Mădălina Ghenea, ci a constat în alți factori.

„Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. (…) Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. (…) I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a mai spus Alex Bodi.

ARTICOLE SIMILARE

Hărțuirea sexuală poate duce la boli serioase în rândul femeilor

Andreea Damian

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

H&M, decizie curajoasă: folosește modele neepilate, cu cicatrici sau vergeturi

Andreea Damian

Smiley, mărturisiri sincere despre viața lui alături de Gina Pistol. Când i se va naște fetița

Andreea Damian

Cum să îți îndrepți părul fără să îl deteriorezi

Andreea Damian

Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

realitatea

Scrie un comentariu